obietnice managera

marcian2110 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.03.2013, 09:51    #1
Witajcie, nie wygooglowałem takiego tematu, więc zakładam nowy :)

Odbyłem niedawno rozmowę z bramkarzem i obiecałem mu, że jeśli przyłoży się do treningów, będzie częściej grał. Po tej rozmowie 3 mecze z rzędu wyszedł w wyjściowym składzie (2 remisy - 2:2, 1:1 i jedno zwycięstwo - 4:3). Po 3 tygodniach dostałem od asystenta przypomnienie, że złożyłem bramkarzowi obietnicę i jak się nie wywiążę, będzie chciał odejść...

WTF? Jest to jakiś bug FMa i lepiej nie składać obietnic? Czy o co chodzi?

Dodam, że jakiś czas wcześniej miałem identyczną sytuację z obrońcą, po ostatniej kolejce rundy jesiennej odbyliśmy rozmowę, że jak będzie trenował, to będzie częściej grał, przez cały grudzień nie mieliśmy żadnego meczu w rozkładzie (sparingi na styczeń zaplanowane pierwsze), a on się wkurzał, że go nie wystawiam...

FM2012

HashVanHebel Partyzant

0
23.03.2013 13:18    #2
Nie mam wielkiego doświadczenia, bo w FM12 zagrałem dopiero jeden pełny sezon, ale jak do tej pory obiecałem grę jednemu zawodnikowi, który regularnie siedział na trybunach i już po wejściu na ławkę przestał narzekać, a asystent potrafi mówić dużo różnych rzeczy i dopóki piłkarz nie będzie chciał z tobą porozmawiać na ten temat, to nie masz co się przejmować.

Pyskaty Partyzant

0
23.03.2013 14:35    #3
Zgadzam się. Asystent dużo gada, ale skoro dajesz mu grać to nie odejdzie. Zobacz też w raport o nim i 'zadowolenie".

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution