Obserwacje - reprezentacja

Drzewo1985 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2007, 10:12    Pytanie
Prowadziłem reprezentacje Włoch i tam wyznacza sie trenerów aby obserwowali zawodników w różnych ligach, gdy odszedłem z reprezentacji dalej w wiadomościach wyświetlają mi sie wzmianki o włoskich zawodnikach;/ jak to można usunąc??

Marcio13 Partyzant

0
30.12.2007 10:28    #1
Dziwne. Spróbuj wejść na scoutów, czy trenerów, którzy Ci zawodników obserwują i pokombinuj, poszukaj coś poustawiaj w profilach jeśli dalej możesz. A może popatrz w swoich scoutach? Ja z takim czymś się nie spotkałem jak prowadziłem Repre U-20 i później ją opuściłem.
Pozdrawiam

omega Młody aktywista

0
30.12.2007 16:44    #2
prawdopodobnie przy okazji dodales ich do wlasnej listy zyczen wejdz w danego zawodnika co otrzymujesz o nim onformacje i usun go z listy i tyle

marcio jak masz tak pomagac to nie pomagaj Szkoda ze jeszcze bardziej ogolniej nie napisales

Marcio13 Partyzant

0
30.12.2007 17:04    #3
Jak się już do mnie zwracasz to pisz nick dużą literą. Napisałem co myślałem i to nie twoje zadanie żeby rozpatrywać czy dobrze mówię. Sufler to miejsce do pomocy i to ten, który zadał pytanie stwierdza, czyja odpowiedź mu pomogła.
Pozdrawiam

Bez odbioru

omega Młody aktywista

0
30.12.2007 17:42    #4
no wlasnie do pomocy a nie do przypuszczen czy tez pisania jak ci sie wydaje piesz bo wiesz Nie wiesz nie piszesz proste...

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.12.2007 20:34    #5
Zobacz w obserwacjach czy zaden ze scoutow nie ma wyznaczonej tej roli, zeby wyszukiwal tyuch wlochow (zobacz od kogo przychodza te raporty i usun mu e zadanie albo zwolnij ) , jezeli nie to jest to bug, chyba, ze dostajesz raporty ciagle tych samych zawodnikow to zobacz w liscie zyczen czy ich nie masz. Najpewniej jest to bug.

Drzewo1985 Partyzant

0
30.12.2007 20:57    #6
Ci scouci co dostarczają raporty o tych włochach to są trenerzy których miałem w sztabie szkoleniowym w reprezentacji. I teraz jak prowadzę Argentyne to mam raporty o włochach i argentyńczykach;/ i nie da sie nigdzie tego zmienić żeby o tych włochach już nie było raportów. Dziwne to jest, jak dla mnie to kolejny bug niestety. Czasem to człowiek ma ochotę siąść i zapłakać.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.12.2007 09:59    #7
Zoprobuj ich zatrudnic, a od razu jak ich zatrudnisz zwolnic to nie poinni juz wtedy wysylac raportow, ale jest to na 100 % bug.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.