Obserwacje i transfery

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2007, 07:55    Pytanie
Grajac Śląskiem w 3 sezonie wyslałem scouta do Anglii i on mi znalazl 2 zawodnikow : Tima Krula i Francka Moussa. Zaden z nich nie chce do mnie przyjsc i tu jest moje pytanie po co on mi ich znalazl ? Drugi scout mi znalazl Chiarellego, ktory jest dosc znany i u mnie gra w Fiorentinie i o dziwo on chce do mnie przyjsc tylko za sporo kasy, to drugie pytanie czemu duzo lepszy zawodnik, rowniez z kraju zachodniego chce do mnie przejsc, a gorszy juz nie ?

Hunter91 Młody aktywista

0
26.12.2007 09:44    #1
Według mnie chodzi tu o ich indywidualne charaktery. Jednemu podoba sie gra w Polsce, drugiemu nie. Może tu równiez chodzi o sytuację tych piłkarzy w klubach

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.12.2007 10:19    #2
Taaak, ale widze ze cos juz tym ukochanym WKSem ugrales ze celujesz w takich graczy!

0
26.12.2007 14:02    #3
Tyle, że Chiarelli gra w Fiorentinie, a Moussa gra w Southend i obaj graja w pierwszym skladzie, wiec teoretycznie powinien zgodzic sie Moussa, albo zaden. Co do Tima Krula to jego sytuacje rozumiem, bo gra w Newcastle ( choc grzeje ławe ). Sukcesy musze sie pochwalic mam, bo doszedłem do 1/2 Uefa ( szczescie w losowaniu koleno : Irtysz, Austria Wieden, jakis estonski klub zapomnielem nazwy, grupa z Dinamem Bukareszt, AZ, Man City i Fenerbahce 4 pkt. po zwyciestwie nad Dinamem i remisem z Az, dalej kolejny fuks, bo Szachtar no i porazka w 1/2 z Man City 5 do 1 chyba zapomnialem jednego klubu ) obecnie jestem w 1/8 Ligi Mistrzow, ale pewna porazka poniewaz gram z Barca i na dzien dobry 4-0 dostałem, dlatego intersuje sie takimi graczami. Budzet mam duzy 30 mln zł.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.12.2007 16:09    #4
Dobry jesteś. Napisz opowiadanie/poradik.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

0
26.12.2007 16:13    #5
Sarkazm czy pochwala 9pucek ?

Pucek Stachanowiec

0
26.12.2007 16:14    #6
Jak dostane punkta to pochwała jak nie to sarkazm. :)))

Oczywiście, że pochwała!
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

K@rim Młody aktywista

0
26.12.2007 19:56    #7
9pucek ma racje!!! w czasach panowania FM 07 były opowiadania o Newcastle a teraz gdy wszyscy pykaja w 08 Cisza!!! zero opowiadań... może gdy wyjdzie łatka 8.0.2 i gra bedzie dzialac jak nalezy to komus bedzie chcialo sie cos napisac... Tylko nie pisz 9pucek ze jak nie mam czego czytac to mam sobie sam napisac bo ja sie do tego nie nadaje i nie mam czasu na pisanie...ale na czytanie mam :D

Pucek Stachanowiec

0
26.12.2007 19:58    #8
Widzę po poście, że nie nadajesz się do pisania. Chciałem coś napisać ale odebrano mi chęci. W ferie zimowe może coś napiszę ale nie chce znowu zapeszać. Jak napiszę to pokażę. Pożyjemy zobaczymy.

0
26.12.2007 20:40    #9
Ja bym napisal opowiadanie, ale juz mi szanowna redakcja napisala, ze musi byc od poczatku kariery, a ja mam 3 sezon, wiec kicha. Moze bym napisal poradnik taki jaki byl niedawno o Newcastle tyle, ze moj byl by o moim ukochanym Śląsku, ale pasowalby do wiekszosci druzyn 2 ligi, nie liczac tych najslabszych. Mam w tym miejscu pytanie do Redakcji czy ten pomysl ich interseuje i jak to powinno wygladac, bo niestety mam problemy z wejsciem na ta strone gdzie jest poradnik o Newcastle ( widzialem tylko tytul ). Mam nadzieje, ze wy tez poprzecie, badz zganicie moj pomysl :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.