Obywatelstwo

paziu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2008, 13:00    Pytanie
Gram Atletico. I mam taką sytuacje że Aguero czeka na dokumenty, czyli na przyznanie mu obywatelstwa. Więc chciałem się spytać ile mniej więcej dni trzeba czekać żeby je dostał?
Może ktoś kto zaczął grę Atletico wie?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2008 13:24    #10
Ja pamiętam że tam jest problem bo Aguero dostanie dopiero w 2 sezonie ale w 08 było tak że Forlan dostawał zaraz po zgłoszeniu do rozgrywek graczy spoza UE :/.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

sebol007 Partyzant

0
29.11.2008 20:36    #11
a ciekawe czy dalo by sie zrobic tak zeby obcokrajowcy nie musieli w Hiszpanii czekac na obywatelstwo UE... w edytorze Hiszpania w rubryce Years to Gain Nationality (czy jakos tak) ma liczbe 4 (to chyba 4 lata?)

Niue Partyzant

0
29.11.2008 21:55    #12
Ja wiem o co koledze chodzi ,gdyż też gram Atletico Madrid ,a więc paziu nie musisz się martwić i możesz sciagnąc gracza bez paszportu ,gdyż Sergio otrzyma Obywatelstwo 30 Sierpnia (2 razy grałem i 2 razy tak było)

Użytkownik uznał post za pomocny

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2008 22:25    #13
[quote=sebol007]a ciekawe czy dalo by sie zrobic tak zeby obcokrajowcy nie musieli w Hiszpanii czekac na obywatelstwo UE... w edytorze Hiszpania w rubryce Years to Gain Nationality (czy jakos tak) ma liczbe 4 (to chyba 4 lata?)[/quote]
w przypadku kilku narodowości czeka się 2 lata

0
29.11.2008 22:49    #14
Mowa tu o uprzywilejowanych, czyli bogaczy z największymi talentami. Typu Brazylia, Argentyna. Mnie osobiście najbardziej bulwersuje to że w 08 Chorwacja była traktowana jako kraj spoza UE.To jest bezsens taki Szetela albo Sahar mają polskie obywatelstwo tylko dla tego bo odpowiednio albo nie dostali by numeru w Santander albo pozwolenia na pracę( od kiedy piłka nożna to praca, przecież to zabawa ;DD ). Moje zdanie jest takie każdy gracz powinien mieć jedno obywatelstwo Szetela chce mieć przywileje jakie ma Polak? Ok ale niech reprezentuje Polskę. Nie powinno być faworyzowanie graczy z UE a tak w ogóle to z tego co pamiętam to Szwajcaria i Austria nie są w UE, a ich gracze są traktowani jako UE. Dziwne, doprawdy, szokujące, niedopracowane, żałosne, w********ce, Cóż kto powiedział że świat jest piękny i z*****y. Pozostaje mieć nadzieję że chociaż sfera Fma zostanie naprawiona, bo blokady dla zawodników z Jurope są i to dużo a dla Białasów z JUESEJ już nie.

rafee Młody aktywista

0
29.11.2008 23:23    #15
Austria jest w UE!!!
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.11.2008 23:28    #16
Zapewne chodziło o Norwegię.

Mos1ek Młody aktywista

0
29.11.2008 23:28    #17
i szetela ma polskie obywatelstwo od urodzenia ;p nazwisko troche takie swojskie a sahar to wybieral miedzy repra polski a izreala i wybral izrael ;p

a np. taki rossi ktory urodzil sie i spedzil wiekszosc swojego zycia w stanach(ciekawe czy kiedykolwiek byl we Wloszech) gra w reprze włoch ale wedlug jacka widze musial by grac w cieniutkiej juesej i nie miec prawa pracowac w europie ;p

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.11.2008 o godz. 23:33

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
29.11.2008 23:30    #18
[quote=JackoBB]Mnie osobiście najbardziej bulwersuje to że w 08 Chorwacja była traktowana jako kraj spoza UE.[/quote]
no i co w tym takiego dziwnego? Chorwacja ubiega się o członkostwo,ale póki co nie jest członkiem.... [quote=JackoBB]z tego co pamiętam to Szwajcaria nie jest w UE, a ich gracze są traktowani jako UE.[/quote]
zapomniałeś dodac jeszcze Norwegii i Islandii ;)

[quote=JackoBB]Pozostaje mieć nadzieję że chociaż sfera Fma zostanie naprawiona, bo blokady dla zawodników z Jurope są i to dużo a dla Białasów z JUESEJ już nie.[/quote]
Nie zostanie naprawione póki w "realu" nie stanie się tak samo

[quote=JackoBB] Moje zdanie jest takie każdy gracz powinien mieć jedno obywatelstwo Szetela chce mieć przywileje jakie ma Polak? Ok ale niech reprezentuje Polskę. [/quote]
Zabrac Perejro polskie Obywatelstwo !!1111oneone

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.11.2008 o godz. 23:31

0
30.11.2008 00:37    #19
Perejro akurat powinni zabrać brazylijskie. Moim zdaniem powinno być tak że wszystkie kraje w Jurope a nie UE to jest jakaś dyskryminacja. A np w Argentynie jak to jest? Tak gracze spoza Ameryki czyli np z Jurope sa traktowani jako gracze spoza?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution