oczekiwania

marcin55555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.04.2008, 17:01    Pytanie
jak to jest z tymi oczekiwaniami na sezon weszlem do ekstraklasy angielskiej i wziale utrzymanie sie w lidze i dali mi 16mln funtow,a jak bym wzial awans do pucharow do by mi dali 25 mln funtow i bym musial wtedy zajac miejsce w lidze obsadzone pucharem jak to jest i jaki wariant lepiej wziasc?????????

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.04.2008, 17:01

Evening Młody aktywista

0
24.04.2008 17:08    #1
Mierz siły na zamiary i wybierz wariant, który jesteś w stanie zrealizować. Im więcej zarząd da Ci pieniędzy tym wiecej oczekuje więc nie obiecuj gruszek na wierzbie bo pod koniec sezonu możesz rozstać się z klubem. Liga angielska jest dość dobrą ligą więc radzę nie szarżować z obietnicami. Spróbuj przetrwać w lidze pierwszy sezon a potem w zależności jak Ci poszło podejmiesz decyzję o jakie cele będziesz walczył.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.04.2008 17:13    #2
zależy wybór od ciebie, jeśli uważasz ze masz naprawdę dobry skład to możesz dać troche wyższy cel (wiadomo że w FM jest łatwiej niż mogło to by być naprawdę) ale jednak istnieje ryzyko że mogą ciebie wyrzucić gdy nie spełnisz pokładanych nadziei ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

miksur Partyzant

0
24.04.2008 18:26    #3
ja przed sezonem jak jeszcze prowadziłem VfB Lubecka ustaliłem ze awansuje z III do II Bundesligi , zająłem miejsce w polówce tabeli i i klub nie chciał ze mną przedłużyć kontaktu, a strata stanowiska nastąpiła po złych wypowiedziach w prasie na temat mojej przyszłości w klubie, i teraz jestem menadżerem Crawley Town 5 liga angielska
:-)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.04.2008 19:23    #4
W premiership lepiej pozostaw te 16 000 000 jak uda ci się posostac i jeszcze troche wzmocnic skład weź ''środek tabeli'' itd

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution