Siema Duster,
Moje propozycje, w celu poprawy gry:
-nie ustawiaj pressingu za dużej ilości zawodnikom przeciwnika. (Max 2-4) Najlepiej na NŚ oraz OPŚ i czasami OPL , OPP.
Twoi zawodnicy kondycyjnie nie wyrabiają. Jak masz wynik 3-1 to usuń ten pressing i ustaw na NŚ tylko.
-Krycie ustaw tylko na NŚ oraz OPŚ ( jeżeli przeciwnik gra takim zawodnikiem)
- Nie zmieniaj zawodników jak masz gorszych od tych, którzy grają. Nie dość ze są za słabi to jeszcze spada Ci znajomość taktyki.
- Ja gram zazwyczaj na ustawieniu Standardowy lub Kontrola. Jak w plecy mam mecz to daję szarżę.
Fajnie sprawdza się taktyka Wings of freedeom. Możesz przyswoić sobie ustawienie poleceń typu gra krótkimi podaniami.
Z moich obserwacji kiedy gram Widzewem to:
-awans do ekstraklasy w drugim sezonie( przyswajałem sobie nowinki FM 15, gdyż ostatnio grałem w FM 07 oraz Cm 01-02)
-podwójna korona w 3 sezonie.
-teraz dostałem ofertę z OM ( olympique marseille) i dopiero co zaczynam grać.
Ustaw sobie poprawnie trening ( trening ogolny na taktyka i wysoki poziom), treningu meczowego możesz nie mieć, chyba że masz to ustaw na zgranie. Dalszy trening to wedle upodobań panowanie -> wysoki lub defensywa-> wysoki.
Pamiętaj o tym, abyś 2-3 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu i w przerwie ustawić na kondycyjny i poziom wysoki.
Powodzenie i skup się na Od zera do bohatera
3m się
Najnowsze posty