Odczytanie save'a z fm 2011 na fm 2013

farr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.04.2013, 19:23    Pytanie
Witam ! Mam nietypowy problem w swoim FM'ie. Mianowicie po długiej przerwie chciałem powrócić do tej gry, ale w międzyczasie kupiłem sobie FM 2013 i niestety nie mogę na nim wczytać swojej kariery z Chelmsford, w której jestem już w ścisłej czołówce Premier League i gram w Europejskich Pucharach. Z tego powodu jestem teraz rozdarty między FM 2011, a FM 2013 i mam wątpliwości, w którego grać. Z jednej strony logiczne wydaje się granie w nowszego, ale z drugiej mam sentyment do Chelmsford i chętnie kontynuowałbym tą przygodę. Niby zawsze mogę w FM 2013 objąć kolejnego kopciuszka, ale nie mam już aż tyle czasu na granie i wypromowanie go może zająć sporo czasu. Idealnym rozwiązaniem będzie wczytanie save'a w FM 2013 (o ile to możliwe). Jeżeli ktoś ma pomysł jak to zrobić, to bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dzięki ;]

zolahc Młody aktywista

0
25.04.2013 20:36    #1
no jeszcze o takim zakupie to nie slyszalem... nie lepiej bylo sie nad tym zastanowic przed dokonaniem zakupu? no ale jak juz wydales te pare zlotych na ten bubel to powinienes chyba w niego pograc tak logicznie myslac ewentualnie jak najszybciej odsprzedac :P

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.04.2013 21:21    #2
Graj w "11" jesli wolisz latwy poziom trudnosci. Jak lubisz kombinowac SAMEMU ze skladem, ciagle dopieszczac taktyke. Ulepszac zespol pod wzgledem taktycznym, robic rozmowy motywacyjne ktore faktycznie wplywaja na zespol to jak najszybciej zacznij grac w "13".

maiku Partyzant

0
26.04.2013 22:58    #3
@zolahc Mnie się 13 podoba, ma świetny system treningu, kilka mniejszych nowinek i przede wszystkim grywalność wszystkich poprzednich części. Nie zniechęcaj ludzi tym że tobie gra się nie podobała. Jak żałujesz zakupu trzeba było pograć w darmowe demo dostępne na steamie, ja zagrałem, kupiłem i absolutnie nie żałuję.

zolahc Młody aktywista

0
27.04.2013 04:01    #4
po pierwsze to nie chcialem zniechecic ludzi do zakupu, jesli tak wyszlo to sorry :) po prostu stwierdzilem, ze lepiej pomyslec, a pozniej kupic - nie na odwrot. i naprawde nie chce zniechecac ludzi do zakupu, wrecz przeciwnie. niech kupuja, inwestuja w rozwoj gry i niech sie gra rozwija, niech tam na gorze wiedza, ze sporej liczbie osob na tej grze zalezy. no a tak absolutnie odbiegajac od tematu to - niestety - ale naprawde spora czesc spolecznosci jest niezadowolona z tej wersji i to jest fakt niezaprzeczalny. mi jako uzytkownikowi zalezy na produkcie godnym ceny i mam prawo sie tego domagac, niech SI zobaczy, ze wydalo BUBEL - zadna wersja nie byla tak niedopracowana. pozdro

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.