odnosnie taktyki

Waclaw Proletariat

0
20.12.2005, 17:38    Pytanie
przy graniu taktyki 442 z dwoma ofensywnymi skrzydlowymi w instrukcjach druzyny ustawiam szerokosc gry na szeroko i podania na mieszane. . w LM idzie mi slabo a mam w grupie takie druzyny jak juve, arsenal czy dynamo kijow. Taktyke ustalalem pod wzgledem porad "Wilhelma" z tematu "ustawienie 4-4-2 i walka o punkty?"
Dajta jakas porade. .z gory dziekuje ; )

Waclaw Proletariat

0
20.12.2005 17:41    #1
Zapomnialem dodac, ze w lidze w meczach zdarza mi sie iz dochodze w meczu do 18 sytuacji z zcego moj przeciwnik ma 6-7 sytuacji i wygrywa ze mna 2:0. . co do meczow LM z juve na wyjezdzie dostaelm 3:0 grajac taktyka z zaleceniami wilhelma a z arsenalem u siebie dwojke przy czym zagrozilem bramce rywali tylko 4 razy w ciagu meczu ! :/ w czym tkwi problem ?

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
20.12.2005 18:01    #2
oj to naprawde nie najlepiej ci idzie;(
a moge wiedziec jaka druzyna grasz??
Niestety z tego co pamietam to nic nie mowilem o szerokiej grze... ba mysle ze jest to jedna z przyczyn twoich porazek, poniewaz osobiscie uwazam (i tak tez gram) ze szerokosc gry powinna zostac nie zmieniona, czyli byc na poziomie 1/2 paska...
To prawda ze moja taktyka daje w meczu ponad 10 sytuacji strzeleckich ale tylko ok 15-20% skutecznosc przy klasowych napastnikach, jednakze jezeli zastosowales sie do moich porad DEFENSYWNYCH wyniki meczy powinny plasowac sie na wysokosci 2-1,3-2 (ok.50% wszyskich wynikow)...

Post pomocny

Waclaw Proletariat

0
20.12.2005 18:03    #3
gram wisla. . a co z podaniami :>

Post pomocny

Waclaw Proletariat

0
20.12.2005 18:48    #4
kolejny mecz LM u siebie z dynamem kijow zastosowalem sie do twoich olecen ustawile na 1/2 paska szerokosc gry podania mieszane reszyty nie zmienialem i przegralem 1;3 znow odajac u sibeie zaledwie 5 strzalow na ich 11 a w lidze bez porazki :|

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
20.12.2005 20:30    #5
sluchaj jak bys mogl wyslac screanshoty lub plik ze swoja taktyka do mnie na maila to bym zobaczyl w czym szkopul...
ale grasz wisla pierwszy sezon?? jezeli tak to wybacz ale z takimi druzynami jak arsenal czy juve ciezko wygrac, jakakolwiek taktyka, no chyba ze grasz juz 3 sezon to co innego...
Ad. PODANIA - podania mieszane 1/2 paska, wszyscy obroncy dodatkowo podania prostopadle oraz srodkowi pomocnicy rowniez (na 1/2 paska)

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
20.12.2005 20:32    #6
ja grajac Celtic Glasgow w I sezonie z moja taktyka jestem polfinale LM.. wygrywajac 2-0(u siebie) z Manchesterem utd.

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
20.12.2005 20:35    #7
dziwi mnie jednak ze w lidze polskiej przegrywasz 2-0??
Musze zobaczyc twoja taktyke, szczegolnie w obronie...wyslij mi ten plik na maila i podaj sklad obrony;)

Post pomocny

Waclaw Proletariat

0
21.12.2005 18:10    #8
juz wyslalem : ). . hehe w obronie nie maielm ustawionych podan tak jak ty mowisz oraz w srodku : ) a gram sezon pierwszy. . tak wiec mnie usokoiles i bede cierpliwy. .

Post pomocny

wilhelm Proletariat

0
21.12.2005 19:59    #9
jak tylko dostane sie do poczty to oczywiscie lukne swoim genialnym okiem i dam ci znac
;)

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution