Oferta pracy

Robert_94 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.03.2012, 16:28    Pytanie
Witam
Gram jednym klubem a konkretniej Legią już 5 sezon. Za każdym razem wygrałem ligę. Osiągałem też sukcesy międzynarodowe jak półfinał LE. Mimo to nie mam żadnych ofert pracy w lepszym klubie. Mam wiele grywalnych lig. Raz nie zapisując gry odszedłem z klubu. Składałem podania o pracę ale zawsze były one odrzucane. Reputację mam kontynentalną. Co zrobić jakiś lepszy zespół chciał mnie zatrudnić? Bo gra Legią już trochę mi się znudziła.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.03.2012 16:52    #1
Spróbuj coś ugrać z reprezentacją. Albo wygraj LM Legią.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Valdi91 Młody aktywista

0
05.03.2012 16:57    #2
Z Legii będzie ciężko dostać się do jakiegoś europejskiego średniaka. Polska liga jest bardzo słaba. Mimo, że wygrałeś ją 5 razy, na zespołach z lepszych lig nie robi to wrażenia. Ale z drugiej strony półfinał LE i reputacja kontynentalna to już coś, więc moim zdaniem powinni Cię zechcieć w klubie nieco lepszym niż Legia. Ja również czasem tak mam, że mimo sukcesów nie otrzymuję ofert, a nie wygrywając nic, np. awansując słabszym zespołem do wyższej klasy rozgrywkowej z miejsca barażowego, czasem dostaję oferty. W jednej z moich rozgrywek jak mnie wywalili z Tottenhamu to bez łachy przyjęli mnie w Leeds, potem w spadkowym Evertonie, którym wróciłem do Premier League, a tam w połowie sezonu dostałem propozycję od Liverpool'u.

WariatCFC Młody aktywista

0
05.03.2012 17:31    #3
Przecież Legia jest najlepsza w Europie, to po co z niej odchodzić. Bezsensu.
W 7 sezonie gry Legią dostałem ofertę prowadzenia Marsylii, którą ofkorz odrzuciłem. (Nie wygrałem LM, raz wygrałem LE).
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Robert_94 Partyzant

0
05.03.2012 18:17    #4
Chcę odejść głównie dlatego, że nudzi mnie gra w ekstraklasie. Skład mam przepakowany newgenami i aktualnie w lidze mam całe sezony bez porażki. Jedynym wyzwaniem są europejskie puchary, ale tych meczy jest stosunkowo niewiele.

WariatCFC Młody aktywista

0
05.03.2012 18:24    #5
Zanim odejdziesz do jakieś europejskiej potęgi, musisz wykazać się w słabszych klubach. Grając tylko Legią bez spektakularnych sukcesów prędko takiej oferty nie dostaniesz. W jednej karierze grając Zagłębiem Sosnowiec, w roku 2015 przeszedłem do francuskiego Metz, tam zdobyłem mistrzostwo i już w następnym sezonie prowadziłem Hull City.
Polska liga jest za mało medialna, najlepiej zaczynać od niższych lig angielskich, z tamtych rejonów najłatwiej się wybić. Albo od razu z grubej rury.

Popatrz na manifesty Yayme, czy Gilberta. Oni po paru sezonach z Polski nie odchodzili do europejskich potęg, tylko do słabszych klubów, w których poszerzali swoją renomę. Potem droga do czołówki jest prosta.

Użytkownik uznał post za pomocny

[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution