ogolna dyskusja o waszej grze w FM 2010

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.11.2009, 10:23    Pytanie
jakie zespoly prowadzicie, jak wam idzie, jakie transfery poczyniliscie, sukcesy/porazki, staysfakcja... gdzie jest taki watek ? bo nic oprocz beznadziejnych przechwalek w formi linku nie widze

Mateo`o Młody aktywista

0
10.11.2009 10:33    #1
Nie uważam, że przechwałki są czymś beznadziejnym. Tam chociaż ktoś, kto chce się pochwalić zrobi to, a nie będzie zaśmiecać reszty strony.
Jeśli chodzi o samą grę, jeszcze się jej uczę.

haszysz Partyzant

0
10.11.2009 11:29    #2
ale ja tam widze same linki, zadnych konretnych tresci, wiec do dupy cos takiego,tak trudno napisac co sie prowadzi i kogo sie kupilo ? PSG mam po 30 kolejkach,troche sciemniam,ale i tak mam z 9 remisow ;] ogolnie po styczniowym okienku transferowym jakies zalamanie formy, houraru raptem przestal strzelac, ogolnie mam problemy z taktyka, za duzo pierdol do ustawiania , nie chce mi sie...

no ale dostalem ciepla posadke selekcjonera wybrzeza kosci sloniowej ;] niezle jak na pierwszy sezno jeszcze trwajacy , w debiusie wygralem 3;1 z haiti ;]

Mateo`o Młody aktywista

0
10.11.2009 12:46    #3
Może trudno sobie to wyobrazić, ale owe linki potwierdzają autentyczność "przechwałek". Często są wypisane osiągnięcia, a link jako dopełnienie/dowód. Np. sam piszesz, że coś ściemniasz, więc skąd mam Ci wierzyć, że dokonałeś takich rzeczy
[quote=haszysz] (...) troche sciemniam (...) [/quote]
Po to inni umieszczają linki. Proste.

hidalgo4 Młody aktywista

0
10.11.2009 13:11    #4
a ja wlasnie mialem zaczac jako seleksjoner Argentyny i crash ;(

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
0
10.11.2009 13:21    #5
Jeżeli chcesz się podzielić swoimi osiągnięciami, a nie podoba Ci się temat przechwałki to zapraszam do manifestów.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution