Ogólnie gra :(

Gyan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2012, 20:50    Pytanie
Słuchajcie nie wiem o co chodzi, ale ta gra zaczyna mnie denerwować, gram od fm 2007 z przerwa na 2009 i nigdy tak źle mi się nie grało :( nie wiem naprawde o co chodzi, czy o trening, taktyke czy o jakąś pierdołę, ale kariera którą zaczołem Legią to istna masakra, mimo że to tak naprawde dopiero początek gry bo koniec sierpnia mam, gra zaczyna mnie ona odrzucać. Ostatnie 5 meczy pod rząd to totalna załamka, przegrane z Zagłebią Lubin, Piastem, jakąś wogóle nie znana druzyną w LE. Prosze pomóżcie coś, podpowiedzcie.

chinczol Młody aktywista

0
28.11.2012 21:44    #1
No coż, taki urok FM13. Jednym idzie lepiej, drugim gorzej. Zdania są podzielone szczególnie po ostatnim patchu. Jedni mówią że po tym fixie gra jest już praktycznie grywalna i można w nią grać normalnie (udokumentowane screenami), drudzy że nic się nie zmieniło. Wielu także czeka na kolejne fixy ze zmianami w silniku meczowym, bo z tego co napisano na forum SI, ma być ich jeszcze 5, więc do świąt Bożego Narodzenia powinni sie wyrobić :) Zawodnicy do perfekcji opanowali taktyke? Modyfikuj ustwienie i taktyke drużyny pod każdego rywala osobno. Wiele się naczytałem na zagranicznych forach, że w obecnym FM, trzeba się troche więcej napracować jeśli chodzi o ustawienie drużyny względem kolejnego rywala. Zwracaj uwage na szczególy takie jak trening przed meczowy, instrukcje dla rywali, konferencje prasowe.

Gyan Partyzant

0
28.11.2012 22:00    #2
No właśnie tak ogarniałem :P ale trzeba przyznać, że ten FM to ogromna różnica, jeśli chodzi o trudność gry i myślę, że to nie za dobrze bo to ma być gra a nie rzeczywistość:P tym się właśnie gry różnią od rzeczywistości

szfedo Przodownik pracy

0
28.11.2012 23:59    #3
To nie jest trudność gry tylko spieprzony silnik. Nic tu nie wygląda tak jak powinno. A ci co bronią 13 to chyba robią dobrą minę do złej gry.

mmm Młody aktywista

0
29.11.2012 00:36    #4
mnie to strasznie dziwi , grałem Newcastle na pierwszym patchu , w pierwszym sezonie majster , w drugim 31 grudnia byłem na drugim miejscu , tuż za City , teraz gram PSV na najnowszej łatce i wszystko wygląda ok , 1 sezon 1 miejsce w lidze , 1/8 LE , 2 sezon 1 w lidze 1/8 LM , 3 sezon 4 mecze do końca i praktycznie pewny majster , 1/8 w LM ,. Ogólnie gra sie przyjemnie ale jakos nie potrafie sobie wyobrazic że niektórym idzie aż tak kiepsko.

durrr1b Partyzant

0
29.11.2012 15:04    #5
Mam jedno pytanie do was, mianowicie jak reagujecie na komunikaty że gracz X zbyt często podaje piłkę pod nogi rywala?

chinczol Młody aktywista

0
29.11.2012 15:12    #6
Olewam :) Chyba że naprawde koleś ma bardzo słabą note i morale wtedy zmieniam.

supporter89 Partyzant

0
29.11.2012 15:21    #7
a jak sobie radzicie z rozmowami motywacyjnymi ? W poprzedniej wersji raczej nie mialem z tym problemu, a teraz ciezko grajkom dogodzic.. co chwile któremuś coś nie pasuje..

Blazfm Partyzant

0
29.11.2012 15:26    #8
No ciężko na początku dogodzić, ale to jest chyba związane z tym, że jesteś świeżo zatrudnionym menadżerem i piłkarze jeszcze z dystansem do Ciebie podchodzą, ja tak to odbieram.
W ogóle mój pierwszy sejw, Liverpoolem, wyjebali mnie w 2/3 sezonu bo byłem 12 :) Zacząłem drugiego, Evertonem i już idzie mi nieźle, ale na początku trzeba dużo kombinować, po pierwszym sezonie jak się utrzymasz to już z górki ;)

artek1970 Partyzant

0
29.11.2012 17:25    #9
panowie czy jest ktos kto gra srodkiem pola i idzie mu dobrze? to masakra jakas , od zawsze preferuje ustawienie 4-1-2-1-2 z malymi odmianami tzn.4-1-3-2 obrona i 4-3-1-2 atak ale w 13 nic nie chodzi tak jak powinno (zawsze). Gram juz dobre 10 lat i zawsze dawalem rade , ale to co jest tu zniecheca mnie do tej gry na maxa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.