Oryginał

lech.hunter Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.11.2008, 22:00    Pytanie
Kupilm oryginał po kilku latach gry na piracie.Nareszcie było mnie stać, i dzięki fixowi do klucza i wielu próbach zainstalowałem FMa. Mam pytanie czy jest możliwość zainstalowania go na drugim komputerze baz ponownej aktywacji. Otóż zainstalowałem na laptopie online, ale mam drugi komp. stacjonarny szybszy bez internetu. Tam próbowałem tel. straciłem 10 zł i nic. Przeniosłem wszystkie pliki z laptopa i zastąpiłem te na komp. też nie działa. Może potrzebny jest jakiś mały pliczek albo coś. Proszę o pomoc i z góry dziękuję!

lech.hunter Partyzant

0
22.11.2008 23:03    #10
Nie rozumiem czegoś. Wydaję na grę 100zł klucz aktywacji przez internet ruszył tylko dzięki fixowi (chwała bo chociaż na laptopie gram jedną ligę), a gdy wpisuję go do rejest. tel. jest zły, w pomocy tech. gram.pl jest zły to nie wiem już o co tu chodzi, mam oryginał czy jakiś śmieć nagrany na płytkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.11.2008 23:08    #11
Nie irytuj się. Napisz do segi z prośbą o nowy klucz. Daj im zdjęcia płytki z grą i stary klucz i gra ; ]
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.