Pasożyty w rezerwach

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.02.2011, 20:27    Pytanie
To znowu ja i moje problemy w Interze. Mam w rezerwach pasożyta z BARDZO WYSOKIM kontraktem (6.5 mln euro, więcej zgarnia tylko Eto'o [kolejna pomyłka], Hamsik, Julio Cesar, Diego Milito, Maicon i Cambiasso oraz Sneider - wszyscy ci kopacze są dla mnie ważni i stanowią szkielet teamu). Problem w tym, że pasożyt siedzi bez gry w Interze już od ponad roku (ostatni sezon przesiedział na wypożyczeniu w Sunderlandzie). Proponowałem mu rozwiązanie kontraktu, ale przy takiej kwocie odszkodowanie za 2 lata pozostałego kontraktu znacznie przekracza moje możliwości. Chciałem wypożyczyć - nie jest zainteresowany. Chciałem sprzedać, nawet za 10% wartości - brak chętnych Oo. Nie wiem co z pasożytem zrobić, bo nie gra a kasy ciągnie w 3 rzycie. Do tego muszę co miesiąc odprowadzać półtora miliona euro jako spłata długu, więc jego kontrakt jest mi potrzebny tak jak topielcom na dziurawej łodzi blok cementu. Mam siedzieć i czekać aż mu się odwidzi czy co?

B.A.R.T.E.K Partyzant

0
25.02.2011 20:32    #1
hmm próbuj wypożyczać jeżeli nie ma zainteresowania to musi troche pograć
aa kto to taki??

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.02.2011 20:37    #2
Jak daleko ma do końca kontraktu? Jeśli nie chce rozwiązać kontraktu, nie chce iść na wypożyczenie, a sprzedać się go nie da, to zostaje Ci czekać na konieć kontraktu i nie przedłużać go.
Możesz też spróbować go obrazić. Krytykuj go na każdym kroku, wlepiaj mu kary za nic, nie pozwalaj grać nawet w rezerwach, to może zgodzi się na rozwiązanie kontraktu.
Darkness... for me is where I shine

swimi Partyzant

0
25.02.2011 20:38    #3
Postaraj się go zniechęcić do swojej osoby i klubu w rozmowach indywidualnych. Ja też miałem taki problem i po pół roku nękania zawodnika rozwiazałem z nim umowę bez odszkodowania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.