Pierwsze minuty

krwl Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2007, 20:53    Pytanie
Gram drugi sezon Oxford Utd i w prawie kazdym meczu trace bramki w ciagu pierwszych 10minut.Zmieniam,ustawiam,przestawiam,motywuje i nic.

Laionik Partyzant

0
01.09.2007 22:02    #20
biały13 ja tez gram w calla(2 nie wiem jak ty) nick [FPS] Laionik :)
a tak a propo w pierwszych minutach wg mnie bramki traci się przez o że może jest błąd w inbstrukcjach dla zespołu po stracie bramki nie przystosowuja sie do taktyki tak bardzo i grają lepiej. drugim powodem moze byc niski poziom koncentracji u obroncow, u bramkarza niski poziom refleksu i przewidywania

bialy13 Młody aktywista

0
01.09.2007 22:05    #21
no ja się chciałem z nim pogodzić tylko. wiem czasami nerwy ponoszą...
laikonik ja mam[PL]*Karol daj gg

Laionik Partyzant

0
01.09.2007 22:05    #22
9944696

hoody Przodownik pracy

0
01.09.2007 22:07    #23
Też gram w CoD2 xD! A tak do tematu to mysle ze to wina motywacji

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.09.2007 22:15    #24
sprobuj cofnąć obrone i w rozmowie motywacyjnej powiedz ze nie mają nic do stracenia

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
01.09.2007 22:17    #25
Grzechoo twoje pytanie skierowane do mnie i bialy13 trochę mnie zmartwiło.

Mogę odpowiedzieć tylko w swoim imieniu: nie wiem czy to była jakaś groźba czy co? ale właśnie dzisiaj dopracowałem się Młodego Aktywisty, moja kłótnia z bialy13 wniosła coś do tematu i nie uważam aby któryś z nas zasłużył na Reakcjonistę. Dzięki temu krwl najprawdopodobniej nie pójdzie na urlop i nie popełni błedów.Dowiedział się także, że jego asystent powinien mieć duży współczynnik motywowanie.
Jeżeli już się czepiamy zaśmiecania to twoje pytanie nie było związane z odpowiedzią na zadene pytanie przez krwl.
Rozumiem, że admini tu rządzą ale nie mogą zwracać uwagi innym skoro sami popełniają ich błędy.
Teraz przy tym temacie pojawił się znaczek odpowiedzi eksperta a co on wniósł?

krwl możesz spróbować obu sposobów a także skorzystać z opinii innego "pomagiera"
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bialy13 Młody aktywista

0
01.09.2007 22:19    #26
ej popieram cie pucek ale nie jestem pomagierem!!!
pucek sorki za kłótnie i zgoda?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
01.09.2007 22:26    #27
Pucek, rozumiem, ale ludzie... opanujcie się trochę. Dwie, trzy opinie wystarczyłyby - nie musicie od razu rozpoczynać trzeciej wojny światowej, żeby wyjaśnić jakąś drobną różnicę poglądów. Proszę was, nie zaśmiecajcie Suflera. Dbajcie o porządek, a wszystko będzie okej.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
01.09.2007 22:28    #28
nie będe tego dalej "zaśmiecał" bo jeszcze admin będzie miał naprawdę sie do czegoś przyczepić

zgoda? ja się nie obrażam na kłotnie, które wnoszą coś nowego do tematu.

"pomagier" to nie jest określenie obrazliwe, przynajmniej nie taki był mój zamiar,jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam.

Pomysł z cofnięciem obrony i bardziej defensywną taktyką jest dobry, chociaż w niższych ligach często zdarzają się dziwne rzeczy. Czasami trzeba dać czas jakiejś taktyce na "ogranie się" jeżeli zmieniasz z meczu na mecz to może dlatego masz problem z "szybkimi golami". Poczekaj efekty przyjdą.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Laionik Partyzant

0
01.09.2007 22:31    #29
Ja mam pytanie do Grzechoo czy sufler ma ograniczoną liczebę postów lub czy admini nie mogą kasować nie potrzebnych nic nie wnoszących postów?? Ja nie mam pretensji do nikogo ale tylko sie pytam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.