Piłkarze z rodzimej ligi

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2011, 13:52    Pytanie
Witam,
gram 2. sezon Fiorentiną. W pierwszym sezonie niewielu piłkarzy ze światowej czołówki było chętnych na przyjście do mnie. Ale wygrałem ligę i Puchar Włoch, więc sytuacja znacznie się poprawiła- np. Papadopoulos i Sahin, którzy nie byli w najmniejszym stopniu zainteresowani przejściem do Violi teraz są niezwykle zainteresowani. Wyjątkiem są piłkarze z mojej ligi.

Mogę kupić podstawowych zawodników z dużo mocniejszych zespołów zagranicznych, a nie chcą do mnie przyjść zawodnicy nie mieszczący się nawet na ławce w swoich klubach w Serie A (Bonucci w Juventusie) czy będący 3. w kolejce na swoją pozycję (Abel Hernandez w Palermo był kontuzjowany, w pierwszym składzie gra Miccoli, a zastępuje go Pinilla). A to tylko 2 przykłady z wielu. O co tu chodzi? Problem nie leży w reputacji, bo już wspominałem, że zawodnicy z dużo mocniejszych lig i klubów przychodzą do mnie chętnie.
Darkness... for me is where I shine

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2011 14:29    #10
Dobra, poczekam jeszcze, dzięki wszystkim.
Darkness... for me is where I shine

carlosss89 Partyzant

0
08.08.2011 20:33    #11
Przejdzie mowie ci. Ja moglem kupic kilku zawodnikow od moich rywali tylko ze juz mam 4 sezon i 3 tytyly mistrza kraju. Leje czasami rywali typu Milan-Inter.
Palermo w mojej karierze to najgrozniejszy rywal. Milan sie zestażał a Inter tez lediwe daje rade zająć 3 miejsce. Cristieg (moglem zrobic literówke) chciał sezon temu podpisać ze mną kontrakt jednka M'Villa zgodził sie na transfer i musiałem anulować transfer tego włoskiego talenta.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.08.2011 o godz. 20:33

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.