@Viique
Nie,nie robie z siebie posmiewiska.Moze laskawie zrozumiesz ze kupilem gre po to,zeby sie przy niej odprezyc,a nie rozwiazywac wieczne problemy.Nie pisz mi,ze w internecie mozna znalezc rozwiazania.Ja nie mam tyle czasu ani ochoty,zeby siedziec caly dzien i dochodzic co tam znowu nie gra.Laptop zostal naprawiony (wczesniej przegrzewal sie),system zrestartowany,wiec chyba mam prawo oczekiwac zeby wreszcie gra chodzila bez wiekszych problemow.Pewnie znasz rozwiazanie tego problemu i dziwisz sie,jak moge tego nie wiedziec.Przyjmij wiec do wiadomosci,ze ja ta gre mam od grudnia (i nie slecze nad nia 24/7),a wczesniej w ogole nie mialem z nia do czynienia.W ogole to nie wiem,po co odpowiadasz na moje posty,bo ani razu nie pomogles,a rady typu "poszukaj sobie w necie" daruj sobie.
@Shrek
Tak,chodzi o mecz sparingowy.W trakcie meczu pilkarze mojej jak i przeciwnej druzyny zamiast rzeczywistych numerow mieli numery 1-11 (rezerwowi mieli juz nie w kolejnosci,ale zaden,w kazdym razie z mojej druzyny,nie mial swojego wlasciwego numeru).Przed meczem numery sie zgadzaly,po meczu specjalnie sprawdzilem i tez wszystko w porzadku.Jak poprzednio rozgrywalem pierwszy sparing (zanim oddalem laptop do naprawy) to takiego czegos nie zauwazylem,ale wtedy mialem gre dzien czy dwa i dopiero wszystkiego sie uczylem,wiec moglem nie zwrocic uwagi.Poza tym wtedy gralem na 3D,a teraz na 2D,wiec lepiej bylo to widac.
Najnowsze posty