Piractwo?

lalka123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2007, 13:10    Pytanie
1.Skaladam sie z dwoma kolegomai czyli jest nas trójka na menagera 2008 z graj pl czy jesli kazdy z nas zainstaluje sobie na komputerze orginalnego fm to czy będżie to piractwo.
2.Czy menager 2008 chodzie bez płyty.

PS proszę nie banować tego postu poniewaz chciałbym uzyskać odp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
04.11.2007 20:05    #20
lalka123, niestety byłoby to piractwo. Uzbieraj jeszcze te 2/3 kwoty i sam kup dla siebie :)
myspace.com/marneszanse

patryk1992lulkow... Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
04.11.2007 20:36    #21
tylko ze dla niektorych to problem uzbierac a potem wydac(co tez jest problemem przez rodzicow)90 dych ja na przyklad bede jeszcze d;ugo czekal na FM08 bo wlasnie jestem splukany i wierzcie mi trzeba sie wykazac naprawde silna wola aby nie sciagnac go z neta bo niezbyt przyjemne jest cztanie jak to wszyscy sie cziesza ze beda miec FM podczas gdy ty masz dwa wyjscia albo cirpliwie czekac albo sciagnac z neta i jak wam sie wydaje ktore jest atrakcyjniejsze??
P.S. Sorry za taka nieskładna wypowiedz ale robie to pod wplywem impulsu i pisze co mi slina na klawiature nanieisie

P.P.S Ja jednak (?) bede cierpliwie czekal

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
0
04.11.2007 21:15    #22
Ja cierpliwie czekam. Póki co nie miałbym nawet czasu w niego grać :]
Ale zamykam temat, bo zaraz znów zacznie się wielka kłótnia o piractwo.
myspace.com/marneszanse

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.