plany długoterminowe

matinho02 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2008, 14:59    Pytanie
chyba nie ma takiego wątku. czy ktos mogłby by mi sprecyzowac wymagania dłuterminowe zarządu. Chodzi mi np o to ,że jeżeli mam w ciągu dwóch lat właczyc się do walki o mistrzostwo to co dokładnie ich satysfakcjonuje itp....
merytoryczne odpowiedzi bedą punktowane aż do momentu aż ilośc informacji mnie usatysfakcjonuje
pozdrawiam

bartix94 Młody aktywista

0
12.01.2008 15:04    #1
"jeżeli mam w ciągu dwóch lat włączyć się do walki o mistrzostwo to co dokładnie ich satysfakcjonuje itp...."
to satysfakcjonuje ich to, ze w ciągu 2 lat włączysz sie do walki o mistrzostwo, tzn. do ostatniej kolejki będziesz miał szanse na mistrza albo zdobędziesz je

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.01.2008 15:08    #2
Zarzad stawia Ci cel, ktorego od Ciebie oczekuje. Jesli go osiagniesz w danym Ci czasie to postawa zarzadu wobec Ciebie zmieni sie na lepsze. Realizujac dany cel, zarzad moze podniesc poprzeczke widzac ze odnosisz sukcesy.

Użytkownik uznał post za pomocny

matinho02 Młody aktywista

0
12.01.2008 15:11    #3
no dobrze ale gram drugi sezon Fiorentina i mam 2 letni plan: wlączyc się do walki o mistrza a w pierwszym sezonie zająłem 2 miejsce mając 4 pkty straty do mistrza na koniec , więc teoretycznie juz w pierwszym roku wykonałem plan ale on się nie zmienił czyli rozumiem ,że i w 1 jak i w 2 sezonie muszę się właczyc o walke?

robinho09 Młody aktywista

0
12.01.2008 15:16    #4
Tak. Ale gdy grałem Realem to musiałem wygrać ligę by zrealizować plan dwuletni.

boro92921 Przodownik pracy

0
12.01.2008 15:18    #5
Moim zdaniem jeśli masz plan trzyletni właczenie się do walki o mistrzostwo to nie jest to konkretnie określone i jeśli bedzięsz przez trzy sezony w czołówce to zarząd po trzech latach da Ci odpowiedź czy zrealizowałeś plan

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
12.01.2008 17:25    #6
Chodzi im o to żebyś odpowiednio wzmacniał i zgrywał zespół aż będzie gotowy do gry o najwyższe cele. Masz na to trzy lata. Jeśli zrealizujesz ten cel dadzą ci następny. Jeśli nie mogą cię wyrzucić na zbity pysk...

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.01.2008 19:04    #7
Oznacza to że w przeciągu 2 sezonów powinieneś włączyć się w walkę o zwycięstwo w lidze.Na pierwszy sezon nie masz żadnych wymagań więc możesz ukończyć go w niższej częśći tabeli, a najważniejszy będzie ten 2.Grając Las Palmas mam zrealizować 2-letni plan który zakłada utrzymanie drużyny w lidze.Po 2 latach plan najprawdopodobnie ulegnie zmianie i będę miał inne cele.

miszczu212 Partyzant

0
13.01.2008 16:43    #8
czuje sie upokorzony, zostałem potraktowany jak śmieć...
Gram KSZO, mialem za zadanie w ciagu dwoch lat wprowadzic klubdo czołówki, w 1 roku bylem drugi, w nastepnym zostałem mistrzem.
reakcja zarzadu, mocno rozczarowany ze rok wczesniej tylko awans do uefa poprzez lige.
w tym sezonie olalem puchar polski i nie spelnilem wymagan a wplp zgodnie z wymaganiami.
do tego dwoch zawodnikow gralo sobie na nerwach to jednego sie szybko pozbylem.
i nagle info ze nie panuje nad zespolem i mnie zwolnili!!!
strasznie mnie potraktowali...
caly sztab szkoleniowy sie ze mna solidaryzowal i odszedl z klubu, tylko fizjo zostal...
zlodzieje!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.