Pliki bazy danych - problem.

Gall1916 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2011, 19:31    Pytanie
Witam.
Jak coś źle zrobiłem to nie usuwajcie tematu póki nie dostanę odpowiedzi, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć, dzięki z góry.
Mianowicie chcę zainstalować dodatek pełnych nazw klubów i żeby go uaktywnić muszę zacząć grę od nowa i wybrać dodatek w plikach bazy danych, które po wciśnięciu 'Nowa gra' są nieaktywne i mam tylko 'wybierz kraje', później rozmiar bazy danych i dalej już przechodzi do mojego profilu.
Wie ktoś jak to zrobić?
Przepraszam i z góry dzięki, pozdro.

Niklas Młody aktywista

0
17.11.2011 20:10    #1
wcześniej to wybierasz. jak wybierasz baze danych gry to niżej masz pliki edytora. zaznaczasz tam zmien i potem wybierasz.

Gall1916 Partyzant

0
17.11.2011 20:16    #2
No właśnie o to mi chodzi, 'jak wybierasz bazę danych gry' - kiedy to się pojawia/gdzie to wybrać? Klikam Nowa gra i po dłuższej chwili wczytywania mam do wyboru ligi.
Pozdro i proszę o szybką odpowiedź.

McMoney Młody aktywista

0
17.11.2011 22:28    #3
Jak klikniesz nowa gra, otwiera się okno z bazą gry, jaką Ty wybierasz i bodajże w prawym dolnym rogu masz chyba "dodatkowe pliki np . 0/1" i obok zmień. Klikasz to, zaznaczasz plik który Ci się tam pokaże, to pewnie on zmienia pełne nazwy klubów. Jak już go zaznaczysz ptakiem, dajesz zatwierdź i powinno Cię przenieść do wyboru krajów. ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Niklas Młody aktywista

0
18.11.2011 10:43    #4

Skinn Partyzant

0
03.12.2011 23:42    #5
A mi w ogóle nie wyskakuje to okno gdzie wybieram bazę danych.... Klikam "Rozpocznij Grę" - I bezpośrednio przechodzi mi do wybierania państw..... POMOCY !!!!!!!!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
04.12.2011 09:14    #6
W takim razie wrzuciłeś to w złe miejsce, a nie jak należy do editor data.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.