Pliki do FM 08

Psiuwa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.08.2008, 13:49    Pytanie
Właśnie zaczynam swoją grę w FM 08 byłem wielkim fanem 07 w który grałem do dzisiaj ale zdecydowałem się na 08 jednakże zauważyłem te same błędy co w 07... Gdy zaczynam grę z Polską ligą i wybieram klub (Wisła) mam wtedy wielki problem, a nawet dwa. Pierwszy to taki że mam strasznie mało talentów i dobrych zawodników, w 07 miałem plik do tego nazywał się podajże retain czy coś w tym stylu. Kolejnym problemem jest to że zawodnicy z Argentyny, Brazylii czy Paragwaju nie chcą grać w moim klubie, zawodnik jest bez klubu i nikt go nie chce a do mnie nie przejdzie. Wcześniej ten problem naprawiał mi Robi Patch, gdzie zlikwidowano "barierę" pomiędzy wschodnią europom a innymi krajami. Z pewnością istnieje plik z rozszerzeniem do talentów a czy istnieje plik (patch) który likwiduje błąd z podpisywaniem zawodników. Nie pisałem o co chodzi ale chyba już wszystko jasne, czy mógłby ktoś podrzucić te pliki bądź jeden z nich, wiem że wyszukiwarka nie boli ale mimo wszystko nie mogłem znaleźć więc wolałem napisać niż męczyć każdego po kolei na GG. I czy przy okazji można wrzucić plik z najnowszymi składami?? Będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.08.2008 13:52    #1
Plik z najnowszymi składami masz tu:
http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Fudi-_-Messinho-Revolution-Update-v3_0-_beta_.html
Ale jest to dopiero wersja beta poczekaj do końca okienka transferowego na nowszy up.

Poszukaj jeszcze tutaj te pliki które potrzebujesz:
http://forumcm.net/index.php?showtopic=982

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 01.08.2008 o godz. 13:57

Użytkownik uznał post za pomocny

Psiuwa Partyzant

0
01.08.2008 13:55    #2
Wielkie dzięki za składy ;) Poczekam do końca okienka, poza tym czekam na te dwa inne pliki.

mrjonhs Młody aktywista

0
01.08.2008 13:56    #3
Plik retain będzie działał ci dokładnie ten sam co w FM-ie 2007, wiec smiało możesz przekopiować do folderu z nowszą wersją :)

0
01.08.2008 13:58    #4
W tym drugim linku co ci podałem jest jakiś plik "retain".

Psiuwa Partyzant

0
01.08.2008 13:59    #5
O dobrze wiedzieć! Ale znalazłem w linku Ylv'a do "08" :) Tylko teraz rodzi się pytanie czy to że Ci zawodnicy nie chcą do mnie przechodzić to tylko dlatego że prowadzę za słaby klub (Wisła), bo istnieje ta tz. bariera albo po prostu zdaje mi się...

0
01.08.2008 14:02    #6
Żeby dobrzy zagraniczni gracze grali u ciebie, musi Wisła spełnić szereg "wymagań". Więcej poczytaj sobie w FAQ, mój podpunkt "Dlaczego do mojego klubu nie przychodzą obcokrajowcy"

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.08.2008 o godz. 14:03

Psiuwa Partyzant

0
01.08.2008 14:10    #7
Więc wszystko jasne dla mnie. Pomogłeś Ylv mi i dostałeś ten paluszek ;) Jeszcze raz wielkie dzięki.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.