pokonywany dostans przez zawodników

krolik12345 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.12.2009, 11:56    Pytanie
witam
na 1 łatce grając Aston Villą moi zawodnicy pokonywali ok 70 -80 km na mecz. Wg mnie to było mało, ale wygrywałem a zawodnicy się nie męczyli, więc było git. Teraz gram Middlesbrough, pierwszy sparing i wielkie zdziwo : niemal 120 km !! od czego to zależy?
nowa łatka, czy ustawienie (mam niemal identyczne jak w Aston Villi)

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.12.2009 13:23    #10
[quote2=konrwaw] 120km przez 90 minut?To nie realne a Ty piszesz ze to mało?Jakby tyle przebieg to by musiał biec non-stop 80km/h.Hehe ciekawe jaki człowiek rozwija taką prędkość i zdoła do tego ją utrzymać przez 90minut?(Może on przebiega 7-8 km góra 12,a nie 120km!:P Hehe)
[/quote2]

Tu chodzi o całą drużynę a nie jednego piłkarza.
…(…)…

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.12.2009 13:37    #11
[quote3=gilbert_busko][quote2=konrwaw] 120km przez 90 minut?To nie realne a Ty piszesz ze to mało?Jakby tyle przebieg to by musiał biec non-stop 80km/h.Hehe ciekawe jaki człowiek rozwija taką prędkość i zdoła do tego ją utrzymać przez 90minut?(Może on przebiega 7-8 km góra 12,a nie 120km!:P Hehe)
[/quote2]

Tu chodzi o całą drużynę a nie jednego piłkarza.
[/quote3]
Racja,mój błąd :P.Hehe bo już myślałem ze ktoś liczyć nie umie:P,a okazało się że to ja źle przeczytałem,bo czytać chyba umiem:) Dzięki kolego za poprawienie mnie.Pozdrawiam i życzę Wesołych Swiąt!

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.12.2009 o godz. 13:39

przemek808 Partyzant

0
28.12.2009 22:08    #12
Też wydaje mi się że to wina łatki. Przed nią moi zawodnicy biegali średnio 7-9 km na mecz a po łatce 9-12. Podkreśle że zespołu i taktyki nie zmieniłem Ciągle gram Barceloną. Jest to oczywiście bardziej realistyczne, ale jeśli się ma sporo spotkań w krótkim czasie to nawet z szeroką kadrą jaką mam w Barcelonie zmęczenie zaczyna stanowic problem :/

dr taktyka Młody aktywista

0
28.12.2009 23:31    #13
Realizm ma być ;) Przecież Xavi czy Iniesta biegają non-stop... już w 60 minucie mają pokonane ok. 6.9 km jak nie lepiej... dlatego trzeba rozważniej dysponować swoimi zawodnikami... gdy się prowadzi pewnie trzeba dawać tym najlepszym odpocząć... nawet 10 min mniej grania daje dużo na przestrzeni całego sezonu... choć są i tacy którzy to olewają a później beczą, że im zawodnik gra słabo... przecież to nie jest maszyny... fm to symulator i stara się wszystko jak najlepiej odwzorować ;) Jak najbardziej na + ;)

Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.