polecenia indywid. dot. pressingu

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2009, 17:36    Pytanie
czy moge na wszystkich przeciwników od razu ustawić pressing i ostry odbiór czy muszę do każdego osobno ustawiać?
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
13.02.2009 17:45    #1
W poleceniach dla drużyny możesz ustawić agresywny odbiór dla całej drużyny.

omoachifari Partyzant

0
13.02.2009 17:49    #2
ale mu chodziło o to że przed meczem mamy taki wybór przed i w trakcie meczu i do kazdego zawodnika przeciwnika mozemy dobrac "jakosc" prssingu;) niestety chyba sie nie da ustawic takowej dla calej druzyny zreszta co za taktyk z Ciebie skoro chcesz wszystkich rowno kryc??

Szobinho Młody aktywista

0
13.02.2009 17:53    #3
[quote=omoachifari]ale mu chodziło o to że przed meczem mamy taki wybór przed i w trakcie meczu i do kazdego zawodnika przeciwnika mozemy dobrac "jakosc" prssingu;) niestety chyba sie nie da ustawic takowej dla calej druzyny zreszta co za taktyk z Ciebie skoro chcesz wszystkich rowno kryc??[/quote]
co za taktyk? otóż moją drużyną zawsze stosuje na każdym ostry pressing, nawet na bramkarzu ;)) więc to część mojej taktyki

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.02.2009 02:22    #4
Myślę, że jak najbardziej możesz ustwić pressing na wzyskich, al tu ci nikt tak naprawdę nie pomoże, sam musisz zobaczyc co u Ciebie się będzie lepiej sprawdzć. Pobróbuj kilka meczy zagrać z różnymi ustawieniami, wtedy zobaczysz, które okazało się najkorzystniejsze (nie patrz na bramki tylko na czas prz piłce i podania przeciwników).

Szobinho Młody aktywista

0
14.02.2009 09:50    #5
[quote=Edek]Myślę, że jak najbardziej możesz ustwić pressing na wzyskich, al tu ci nikt tak naprawdę nie pomoże, sam musisz zobaczyc co u Ciebie się będzie lepiej sprawdzć. Pobróbuj kilka meczy zagrać z różnymi ustawieniami, wtedy zobaczysz, które okazało się najkorzystniejsze (nie patrz na bramki tylko na czas prz piłce i podania przeciwników).[/quote]
nie chodziło o to. tylko czy sie da jednocześnie dla wszystkich ustawić pressing czy mam po kolei dla każdego przeciwnika

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.02.2009 16:23    #6
Hehehehe... Sorry, ale było późno i nie do końca zczaiłem. Nie da się przed meczem ustawić tego dla całej drużyny, musisz zawsze po kolei jechać każdego zawodnika :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.