Polska Liga Polska

CoxII Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2008, 18:02    Pytanie
Czy u was też tak jest że poza wami żaden klub nie ściąga obcokrajowców, nawet tych słabych.Są duże transfery ale tylko między polskimi klubami,naprawdę większość tych lepszych obcokrajowców sprzedano a zostali sami Polacy, a że cienko stoimy z talentami
polskie kluby są słabe i cięzko im zdobyć jakiś sukces.Jeśli mi do Jagiellonii udało się ściągnąć Peruwiańczyka Rebosio(68 wystepów w kadrze) to Wisła czy Legia nie powinny mieć problemów ze ściąganiem zagranicznych piłkarzy. Gram na Patchu 9,01 bo dobrze mi sie wiedzie i nie chce go zmieniać,ale gdyby 9,02 naprawiał ten problem to bym zmienił.

Z góry dziękuję

dull Młody aktywista

0
25.12.2008 19:43    #10
Tutaj masz przykład z FM2008, że inne kluby oprócz tego co prowadzę, także potrafią sprowadzić kogoś interesującego...

hQ Partyzant

0
25.12.2008 19:48    #11
[quote=aandrzejj1]Wolałbym żeby wydawali coś w rodzaju dodatków, dodawali nowe opcje takie jak konferencje. Teraz zrobili jaki tryb pseudo 3D gdzie biegają jakieś patyczaki i każą nam się z tego cieszyć...
Pozatym oni co roku powtarzają te same błędy! Weźmy np. kontuzje, co roku ten sam błąd - za dużo ich, wiedzą jak sie go pozbyć bo pierwszy patch wszystko poprawiam. Nie mogą od razu zrobić gry bez tego błędu? Przecież wiedzą jak się go pozbyć![/quote]

Zawsze możesz grać na 2D

U mnie kontuzje się nie zdarzają tak często, wystarczy dobry trening.
Polska Gola

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.12.2008 19:54    #12
Skoro Dull dał swój dowód, to ja dam swój ;)

To nie jest co prawda Marcelo z Realu, ale za darmo z Santosu go Wisła sprowadziła ;)

Przykład z FM 2009

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2008 o godz. 19:54

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
25.12.2008 19:56    #13
Ale od w rzeczywistości tam gra

hQ Partyzant

0
25.12.2008 19:58    #14
[quote=Yodarj]Skoro Dull dał swój dowód, to ja dam swój ;)

To nie jest co prawda Marcelo z Realu, ale za darmo z Santosu go Wisła sprowadziła ;)

Przykład z FM 2009[/quote]

ale wynalazłeś :D
Polska Gola

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.