Polska Scena FM

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2016 10:52    #1431
[quote="Yrkomm16"]Czekam ze zniecierpliwieniem na finały RM, jak Koordynator będzie dawał nagrody Kirze i Romantico przez swojego pośrednika (czyt. żonę), bo będzie mu wstyd spojrzeć im w oczy ;)[/quote]

Nie przesadzajmy. Nagrody może przekazywać Szef RM Team. Nigdzie nie ma przymusu by nagrody przekazywał kontroler czy też organizator.
Nikomu nie będzie wstyd. Bo i czemu miałoby być?
A w kwestii Nocnego - jeżeli czuję się skrzywdzony i ma mocne dowody to może zawsze wystąpić na drogę cywilną.

Yrkomm16 Partyzant

0
07.04.2016 11:49    #1432
[quote="romantico"][quote="Yrkomm16"]Czekam ze zniecierpliwieniem na finały RM, jak Koordynator będzie dawał nagrody Kirze i Romantico przez swojego pośrednika (czyt. żonę), bo będzie mu wstyd spojrzeć im w oczy ;)[/quote]

Nie przesadzajmy. Nagrody może przekazywać Szef RM Team. Nigdzie nie ma przymusu by nagrody przekazywał kontroler czy też organizator.
Nikomu nie będzie wstyd. Bo i czemu miałoby być?
A w kwestii Nocnego - jeżeli czuję się skrzywdzony i ma mocne dowody to może zawsze wystąpić na drogę cywilną.[/quote]

Wstyd za całokształt swoich działań wobec Waszych osób, szczególnie wobec Kiry, którego wyrzucił na zbitą "twarz" tylko dlatego, że konstruktywnie skrytykował artykuł członka redakcji.

Lucas. Partyzant

0
07.04.2016 12:10    #1433
Jeżeli myślicie, że to co pokazuje ten człowiek jest powodem do wstydu, to radzę porozmawiać z nim na płaszczyźnie mailowej. Tam dopiero wychodzi z niego diabełek bez kultury, rzucający inwektywami na prawo i lewo, na każdym kroku przywołujący nazwę cmrev, jakby miało to kogoś obrazić. Brak elementarnej składni, błędy stylistyczne i ortograficzne, nie wspomnę nawet o jakichkolwiek formułach grzecznościowych (w końcu mail to rodzaj listu). Kiedyś zastanawiałem się, jakim cudem oznajmia wkoło, że napisanie manifestu to kilkanaście godzin pracy, a teraz wiem już- jeżeli się ma problem z poprawnym napisaniem dwóch zdań, to wstawienie poprawnego tekstu bez elementarnej wiedzy musi trochę zająć. Bardzo chętnie wstawiłbym tutaj zestawienie moich maili do jego czy jego żony (ta przynajmniej pokazywała sobą ostatki kultury), ale nie mam zamiaru wysłuchiwać straszenia 'sondami'.

Marjo_O Partyzant

0
07.04.2016 12:17    #1434
Ja mam na Operze w szybkim wybieraniu obok siebie MFM i wiocha.pl, i czasem gdy chcę kliknąć MFM to trafiam na przycisk z wiochą i trafiam na wiochę, a czasem gdy chcę kliknąć na MFM i trafiam na przycisk z MFM to i tak trafiam na wiocha.pl ;)

IamTheSwarn Partyzant

0
07.04.2016 13:45    #1435
Nie żałuje, że mnie wyrzucił, wiele na tym zyskałem, stało się to się stało. nie zalezy mi na zemście a na funtach ;) będe miał na dziwki ;)

clicers Partyzant

0
07.04.2016 14:30    #1436
[quote="Lucas."]Jeżeli myślicie, że to co pokazuje ten człowiek jest powodem do wstydu, to radzę porozmawiać z nim na płaszczyźnie mailowej. Tam dopiero wychodzi z niego diabełek bez kultury, rzucający inwektywami na prawo i lewo, na każdym kroku przywołujący nazwę cmrev, jakby miało to kogoś obrazić. Brak elementarnej składni, błędy stylistyczne i ortograficzne, nie wspomnę nawet o jakichkolwiek formułach grzecznościowych (w końcu mail to rodzaj listu). Kiedyś zastanawiałem się, jakim cudem oznajmia wkoło, że napisanie manifestu to kilkanaście godzin pracy, a teraz wiem już- jeżeli się ma problem z poprawnym napisaniem dwóch zdań, to wstawienie poprawnego tekstu bez elementarnej wiedzy musi trochę zająć. Bardzo chętnie wstawiłbym tutaj zestawienie moich maili do jego czy jego żony (ta przynajmniej pokazywała sobą ostatki kultury), ale nie mam zamiaru wysłuchiwać straszenia 'sondami'.[/quote]

Jako adresat korespondencji możesz ją opublikować bez żadnych konsekwencji.

Yrkomm16 Partyzant

0
07.04.2016 15:17    #1437
[quote="IamTheSwarn"]Nie żałuje, że mnie wyrzucił, wiele na tym zyskałem, stało się to się stało. nie zalezy mi na zemście a na funtach ;) będe miał na dziwki ;)[/quote]

Chodzi mi o sposób, w jaki to zrobił.

Makaveli-SoBu Partyzant

0
07.04.2016 19:11    #1438
[quote="pikawa94"]Chyba sobie żartujecie? W co klikacie w menu "Zapowiedź Meczu". No właśnie. W przycisk "Natychmiastowy wynik". Obie opcje działają praktycznie tak samo więc czemu jedna ma być zabroniona, a druga nie?[/quote]

Ośmieszasz się, kompromitujesz. W regulaminie napisane jest "27. Uczestnicy nie mogą dopuszczać się następujących działań: d/ korzystać z opcji “natychmiastowy wynik”" Kliknięcie samego przycisku Natychmiastowy wynik nic nie powoduje - nie powoduje żadnej reakcji na wynik meczu. Wysuwa nam się dopiero lista na której mamy dwie opcje - zabronioną "Natychmiastowy wynik" oraz tą o której nie ma nic w regulaminie - "Symuluj mecz". Jeśli coś nie jest zakazane to jest dozwolone. Wyrzucono gracza, bo coś się nie spodobało jego wysokości chwalebnemu guru Mahdiemu.

Pikawa Artysta Rewolucji

0
07.04.2016 19:31    #1439
[quote="Makaveli-SoBu"][quote="pikawa94"]Chyba sobie żartujecie? W co klikacie w menu "Zapowiedź Meczu". No właśnie. W przycisk "Natychmiastowy wynik". Obie opcje działają praktycznie tak samo więc czemu jedna ma być zabroniona, a druga nie?[/quote]

Ośmieszasz się, kompromitujesz. W regulaminie napisane jest "27. Uczestnicy nie mogą dopuszczać się następujących działań: d/ korzystać z opcji “natychmiastowy wynik”" Kliknięcie samego przycisku Natychmiastowy wynik nic nie powoduje - nie powoduje żadnej reakcji na wynik meczu. Wysuwa nam się dopiero lista na której mamy dwie opcje - zabronioną "Natychmiastowy wynik" oraz tą o której nie ma nic w regulaminie - "Symuluj mecz". Jeśli coś nie jest zakazane to jest dozwolone. Wyrzucono gracza, bo coś się nie spodobało jego wysokości chwalebnemu guru Mahdiemu.[/quote]
Nie mam ochoty odpowiadać i tracić czas na dyskusję z Tobą - to jak walenie głową w mur. I tak nie zrozumiesz i tak.
.

romantico Partyzant

0
07.04.2016 20:37    #1440
Panowie, mysle ze obaj macie racje :-).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.