POMOCY! PROBLEM Z SAVE

harry-okulary Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2007, 10:00    Pytanie
witam, mam org fm08, ale mam problem, zapisywane gry nie zostają odczytane, podczas ładowania save`a wyskakuje komunikat " zapisana gra nie zostala wczytana" niezależnie czy to plik skompresowany czy zwykly, czy autosave czy zrobiony przeze mnie. wie ktos co to moze byc?mial ktos cos podobnego?

dodam ze przy fm07 nie mialem takich problemów

patzach Partyzant

0
12.11.2007 10:59    #1
A na jakiej wersji gry savey były zapisywane i na jakiej są wczytywane?? Pamiętaj ze wersje gry muszą być takie same. Jak save był zapisywany z łatką to jeśli przeinstalowywałeś grę to przed wczytaniem musisz ponownie zainstalować łatkę.

harry-okulary Partyzant

0
12.11.2007 11:05    #2
wersje były takie same, a co do łatki to jej nie mam jeszcze, czekam na właściwą a nie betę.

p.s. mam celeron 600 i 256ram ale na fm07 dzialalo

patzach Partyzant

0
12.11.2007 11:09    #3
A jeśli grę miałeś zapisywana do 3 plików to sprawdz czy któryś z nich się wczytuje. A jeśli błąd jest przy wszystkich to spróbuj przeinstalować grę.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.11.2007 16:36    #4
Musiałeś uszkodzić plik przy zapisie. Restartowałeś kompa w czasie zapisu? Zmieniałeś nazwę save'a (ale nie w grze, tylko przez opcję "zmień nazwę";)? Używałeś FM Modifiera? Być moze to jest powód.

cube41 Partyzant

0
29.11.2007 13:37    #5
Pomużcie!!! Niezałożyłem nowego tematu bo znalazlem ten. A więc: gram juz 3 kariere i za kazdym razem po jakims czasie save sie psuje. Raz sie naprawił ale teraz chcialbym kontynuuowac moją kariere a wyskakuje mi blad " zapisana gra nie zostala wczytana"
Czy wiecie jak to naprawic??

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
29.11.2007 13:49    #6
pomóżcie*
nie założyłem*

watpie zebys zrobil cos z tym sejwem, bedziesz raczej musial zaczac nowa gre.

harry-okulary Partyzant

0
29.11.2007 15:15    #7
do cube41

to ja założyłem ten temat, miałem taki sam problem,z sejwem jest wszystko w porządku, nie wiem czym jest to powodowane, POMOGłO PRZENIESIENIE DOMYśLNEGO FOLDERU Z sejwem Z MOICH DOKUMENTóW DO INNEGO NA INNą PARTYCJE, mozesz to zrobić w ustawieniach tj, zmienic folder a nastepnie przeniesc gre o tam. i wtedy wczytac,podejrzewam ze jest to problem z systemem, ale nie wiem jak i dlaczego? mam org xp, jak po przeniesieniu tego sejva nie bedzie dzialac preinstaluj gre ale nie na partycje systemowa i od razu zmien domyslny folder, jesli wtedy zaczniesz nowa gre, na innej partycji,powinno być ok , u mnie teraz normalnie sie wczytuje. pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution