Nie rozumiem zachwytów nad nowym FM-em. Ja mam z nim same problemy. Po pierwsze tryb 3d jest fatalny pilkarze wygląają jakby ciągle kopali z czuba no ale tego juz sie niestety nie naprawi. Ale u mnie 3d czasem po prostu nie dziala. Zamaist zawodnikow są po prostu duze kulki czasem znika to po 20 minutach czasem nie ma tego wogole ale w ostatnim meczu polowa zawodnikow to byly kule a polowa po prostu pilakrzwe w 3d. Wyglądalo to okropnie. Moze to przez to ze nia mam patcha.? Chetnie bym go sciągnol ale w kazdym zrodle skąd probuje to zrobic(takze cmrev) po kilu minutach mam na maxa 1% i limit czasowy zostaje przekroczony.Niesamowicie denerwują mnie rowniez bramki na koncu meczu, Dalczego w 2 meczach z rzedu pomiedzy 85 a 95 minutą trace zwyciestwo i remisuje. Zazwyczaj po bramkach z dystansu tych tez jest za duzo. Sędziowie doliczają minimum 4 minuty a raz nawet 8. To zdecydowanie nie realistyczne. Jestem bardzo rozczarowany wersją 09 i uwazam ze wyrzucilem 80 zl po prostu w bloto. Chyba wroce do strej dobrej 08. Moze ktos mi pomoc? Blagam....
Najnowsze posty