Witam!
mam pytanie odnośnie rozgrywek.Chciałbym zacząć grac jakaś polska drużyną albo jakaś słabą drużyna np: z ostatniej ligi angielskiej,tak aby zbudować zespól od zera.I tu rodzi się dylemat który mam nadzieje pomożecie mi rozwiać![:) :)](/upload/emots/smiley2.gif)
Pytanie odnośnie polskiej ligi.Czy mieliście takie przypadki grac polskimi klubami ze inne polskie kluby robiły wielkie transfery,i ogólnie miały dużą reputacje?osiągały sukcesy międzynarodowe?jeśli tak to po ilu latach i czy coś zmienialiście w edytorze,bądź edytorze czasu rzeczywistego.
mam pytanie odnośnie rozgrywek.Chciałbym zacząć grac jakaś polska drużyną albo jakaś słabą drużyna np: z ostatniej ligi angielskiej,tak aby zbudować zespól od zera.I tu rodzi się dylemat który mam nadzieje pomożecie mi rozwiać
![:) :)](/upload/emots/smiley2.gif)
Pytanie odnośnie polskiej ligi.Czy mieliście takie przypadki grac polskimi klubami ze inne polskie kluby robiły wielkie transfery,i ogólnie miały dużą reputacje?osiągały sukcesy międzynarodowe?jeśli tak to po ilu latach i czy coś zmienialiście w edytorze,bądź edytorze czasu rzeczywistego.
Najnowsze posty