Postęp poziomu treningu - Błąd?

łowca_B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2011, 10:31    Pytanie
Witam! Podczas gry zauważyłem ostatnio, że widok postępu poziomu treningu nie zmienia się po jego kliknięciu na poziomy treningu, które znajdują się powyżej. Opcja ta działała na wcześniejszych łatkach. Czy u was też występuje ten problem? Obecnie gram na 11.3. Dla jaśniejszego przestawienia sprawy załączyłem screena. Pozdrawiam

Het-Kacper Partyzant

0
07.04.2011 15:10    #1
Nie wiem czy mam rację, ale chyba skoro masz dopiero sierpień to widzisz jedynie postęp z lipca. We wrześniu będziesz widział i lipiec, i sierpień itd. Wszystko w jak najlepszym porządku wg. mnie.

łowca_B Partyzant

0
07.04.2011 17:19    #2
No tak. Zdjęcie akurat jest z początku sezonu. Ale później, w kolejnych miesiącach niestety poszczególne kategorie treningu (słupki) dalej się nie zmieniają. Są w jednym i tym samym punkcie, przez co nie widać jak zawodnik rozwija poszczególna cechę. Ciężko to łatwo i przyjemnie opisać... Jeśli kliknę przykładowo cechę technika to nie wiem jak ona zachowywała się w poszczególnych miesiącach bo wykresy te na screenie w kółeczku są nieruchome.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.04.2011 o godz. 17:25

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.