Powołania do reprezentacji

Truskienha Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.07.2011, 12:23    Pytanie
Mam taki problem prowadzę Manchester United i były selekcjoner reprezentacji Anglii - Capello nie powoływał kilka razy Rooneya, Ferdinanda i Carrica, a od pewnego czasu ja objąłem reprezentacje i tych zawodników się nie da powołać bo pisze, że są wycofani z reprezentacji;/ Nie wiem co zrobić żeby ich powołać.

Sztaficer Młody aktywista

0
13.07.2011 12:31    #1
Capello wycofał ich z reprezentacji a oni się obrazili i nie chcą grać. Nie można pogadać z nimi? Pytam bo nie miałem takiej sytuacji.

Truskienha Partyzant

0
13.07.2011 12:34    #2
Właśnie jak daje interakcje z nimi to nie mam nic do "wyboru" tzn wszystkie warianty są na szaro. Także rozmowa odpada;/ Najbardziej mi szkoda Wazzy;/

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
13.07.2011 12:34    #3
Ty ich czasem nie wycofałeś kiedyś wcześniej? Bo jest problem z kasowaniem tego wycofania. Musisz odpalić edytor czasu rzeczywistego, wyszukać tych graczy i gdzieś tam w zakładce Relations powinno być coś odnośnie tego wycofania (prawdopodobnie Unknown o wartości 50). Musisz po prostu usunąć tę relację i zapisać.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Truskienha Partyzant

0
13.07.2011 12:38    #4
No właśnie jak ja zostałem selekcjonerem to już na początku ich nie mogłem mieć;/

Sztaficer Młody aktywista

0
13.07.2011 12:41    #5
Nie wiem czy to coś da, ale jak najedziesz na te szare opcje w interakcji to po chwili wyskoczy powód dlaczego nie możesz tego robić.

Truskienha Partyzant

0
13.07.2011 12:46    #6
Mam tylko do wyboru: obecna forma i zakończenie kariery w reprezentacji( o formie nie moge bo nie gra, a kariery nie zakończył) ;/

drzewik Partyzant

0
13.07.2011 13:00    #7
Zrób tak jak napisał Kleyo... Bo albo Ty, albo inny manager który prowadził Man Utd. Wycofał ich kiedyś z meczu towarzyskiego repry... Taki błąd gry. Ściągnij edytor i usuń im te realcje. Inaczej ich nie powołasz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.