Temat zaczyna być ciekawy - początkowo sądziłem że ja coś namieszałem w edytorze lub pliki .edt które wgrałem zawierały błąd- przed nową rozgrywką zawsze ustawiam sobie kontrastowe czcionki meczowe i kolory "kulek" , bawiłem się też trochę w regionalnych ligach niemieckich. Skoro WariatCFC ma "gołą" grę to wychodzi na to że to wina leży gdzieś dalej.
Zacząłem dawać kontrakty na lewo i prawo Rumunom oraz Bułgarom i za każdym razem trzeba czekać na zezwolenie ( tak problem tyczy się też Bułgarii która jest w UE ale nie należy do układu z Schengen - jak Rumunia - może tu leży pies pogrzebany ?? Choć to dziwne - bo w rzeczywistości przynależność do tego układu nijak się ma do możliwości pracy w krajach Unii w tym Anglii).
Jestem zaskoczony - jeśli temat został zepsuty w patchu który był chyba z miesiąc temu (chyba że coś się doinstalowało ze Steama ostatnio - nie zwracam na takie rzeczy zbytniej uwagi choć wydaje mi się że wyłapywałem to na bieżąco) to dziwi mnie że nikt wcześniej tego nie wyłapał i nie nagłośnił - wszak ligi angielskie są chyba najpopularniejsze w FM'ie. O co tu biega ?? Ma ktoś pomysł jak to naprawić bez rozpoczynania od nowa rozgrywki ??
Osoby grające w ligach angielskich - prośba - sprawdźcie jak wygląda sprawa zatrudnienia Rumunów i Bułgarów w waszych grach.
Z "krzaków" wyłapałem też w wyszukiwarce zawodników lub przydziałach skautów regiony świata są lekko zgermanizowane " Sudamerika (pisane przez "Ü" ), Ozeanien, Asien etc. Wydaje mi się (nie zwracałem na to uwagi) że wczesniej było normalnie po polsku - Południowa Ameryka, Oceania, Azja etc.
BTW - Nie wiem czy to błąd czy twarde wskaźniki ale jak kolega WariatCFC nie może zatrudnić Torje który jest regularnie powoływany do reprezentacji, to chyba coś też jest nie tak w tym temacie - z tego co pamiętam pozwolenia w Anglii dawano z automatu jeśli w przeciagu roku gracz rozegrał ileś (strzelam 80%) spotkań w reprezentacji np 8 na 10 możliwych. Do mnie zawodnicy tego typu nie chcieli za bardzo przechodzić więc nie sprawdzę, ale nie wiem czy tu nie ma też jakiś "wałków". Ogólnie zatrudnianie piłkarzy w Anglii zawsze mnie ciekawiło - taki Kaebi regularnie grywa w reprezentacji Iranu i nie da się go zatrudnić, a w kadrach tuzów pokroju Chelsea czy Arsenal pałęta się wielu młodych grajków z Brazylii etc.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.05.2012 o godz. 22:46
Najnowsze posty