Premia za podpis - problem

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.03.2010, 22:03    Pytanie
Pogrywam sobie Espanyolem w 3 sezonie i mam taki problem, że nie mogę zaproponować żadnemu z piłkarzy na prawie bosmana kontraktu, ponieważ zarząd nie pozwala mi zaoferować mu żądanej premii za podpis. Nie wiem czym to jest spowodowane, finanse mam na wysokim poziomie - 40 mln na plusie, różnica w pensji i budżecie wynosi 275 tysięcy, a mimo to nie mogę zaoferować nawet złamanego grosza.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
23.03.2010 22:44    #1
[quote] różnica w pensji i budżecie wynosi 275 tysięcy [/quote]

Dobrze Cię rozumiem, że w budżecie transferowym masz 275 tysięcy luzu? Jeśli tak to nie dziw się, że nie możesz im dać nic za podpis - też tak miałem prowadząc Lecha, kiedy prawie cały budżet transferowy przerzuciłem w płacowy. (opłata za podpis jest brana z budżetu transferowego chyba)
Jeśli masz jednak więcej kasy na transfery - to niestety nie znam przyczyny takiego stanu rzeczy.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.03.2010 01:45    #2
[quote=Kolazontha][quote] różnica w pensji i budżecie wynosi 275 tysięcy [/quote]

Dobrze Cię rozumiem, że w budżecie transferowym masz 275 tysięcy luzu? Jeśli tak to nie dziw się, że nie możesz im dać nic za podpis - też tak miałem prowadząc Lecha, kiedy prawie cały budżet transferowy przerzuciłem w płacowy. (opłata za podpis jest brana z budżetu transferowego chyba)
Jeśli masz jednak więcej kasy na transfery - to niestety nie znam przyczyny takiego stanu rzeczy.[/quote]

Nie jest raczej pobierana z budżetu transferowego. Zacząłem nowy sezon 2010/11 Interem i zakontraktowałem Gourcuffa i Fabregasa, gdyby opłata była pobierana z budżetu transferowego transfery nie doszłyby do skutku. Pozostaje tylko pytanie- skąd bierze się te pieniądze.
#TeamTyniec

szfedo Przodownik pracy

0
24.03.2010 17:49    #3
Dzięki Kola, to było to :P a premie za podpis, chyba pobierane są z budżetu klubu, także nie rozumiem po co te zabawy w powiększanie funduszu transferowego.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.03.2010 20:23    #4
Nie czasem z stanu konta ogólnego?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.