Prob. z Zarządem

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2009, 09:06    Pytanie
Witam.
Ponieważ znudziło mnie patrzenie jak kluby ze znaczkiem PL przegrywają na każdym froncie z swoimi zachodnimi sąsiadami, i nie tylko, postanowiłem pobawić się edytorem i stworzyć polską ligę taką jak chciał bym widzieć ...
Wszystko (no prawie ...) wyszło pięknie ... posypały się transfery, większa kasa, nowoczesne stadiony, zagraniczni szkoleniowcy itd.
Jedną rzecz niestety przeoczyłem ... zarząd :( I co gorsza nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić :(
Mianowicie o co się rozchodzi ... o ambicje zarządu ... po rozegraniu 1 sezonu w PL około 70% zatrudnionych w Ekstraklasie managerów ma następujący opis :
"Uważa że zarząd nie dorównuje mu ambicją i pragnieniem sukcesu"
Reputacje, pieniążki, stadiony, standard ligi no i w ogóle chyba wszystko podciągnąłem do stopnia w średniej ligi euro (wzorem tworzonej przeze mnie ligi były Niemcy) - więc o co chodzi z tym brakiem ambicji ?

Zamierzam zacząć wszystko od początku i ponownie pobawić się edytorem aby już wszystko dograć na 100%
Proszę więc o radę, w jak sposób stworzyć ambitny zarząd w PL klubach.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.08.2009, 09:07

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2009 16:46    #10
Rafal9116 heh właśnie oto chodzi by Wisła (lub inny PL klub) bez twojego udziału dochodził do tej fazy rozgrywek.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.