PROBLEM KONRAKT. PIERWSZY RAZ!!!

hawran33 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.01.2013, 00:34    Pytanie
Witam chce sie poradzic bo gram Man City pierwszy sezon i w polowie Barcelona chce ode mnie kupic Kompanego. Oczyswiscie odrzucilem i zaraz po tym jego agent chce zebym podpisal z nim lepszy kontrakt ok bo do tego jestem przyzwyczajony. Tylko ze jak daje mu nowy kontrakt on przedstawia mi swoje warunki ja sie na nie zgadzam a on ze nasze stanowiska sie roznia, ja podniose nawet troche stawke a mu znowu cos nie pasuje, wtedy wiadomo zrywa negocjacje bo juz za dlugo negocjuje. i tu jest problem bo nie wiem co teraz zrobic. pierwszy raz mam taki problem..

Stalker.1255 Partyzant

0
06.01.2013 00:41    #1
A jaki jest status zainteresowania podpisaniem nowego kontraktu? Bo jeśli jest nieco zainteresowany lub jest jego brak to nikłe szanse, że podpiszesz z nim kontrakt nawet za najlepszy hajs.

hawran33 Partyzant

0
06.01.2013 01:23    #2
wlasnie o to chodzi ze jest bardzo zainteresowany.

Stalker.1255 Partyzant

0
06.01.2013 10:29    #3
To kwestia może być w tym, że jest niezadowolony lub ma Pomniejszy problem. Wtedy też jest nikła szansa na podpisanie nowego kontraktu. Jeżeli ma stawkę przeciętną lub jedną z najniższych, a gra w miarę regularnie to musisz ładnie ofertę przebić. Miałem też zawodnika, który zarabiał 1.200euro po ofercie z Hannover sam zawodnik chciał coś koło 2.000euro. Jednak żeby chciał rozmawiać musiałem mu dać kontrakt na poziomie 3.500euro.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.