Problem MEGA

wadzgi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2009, 12:31    Pytanie
Witam

mam samsunga nc 10 czyli:
procek 1,6
ram 1024
grafa gma950 128 mb

podłaczyłem do laptopa przenosny dvd zainstalowałmam oryginalnego Fm
później zrobiłem obraz tej płyty i odłaczylem dvd. i teraz odpalam fm z obrazu w alkoholu. bo laptop ten nie posiada wlasnego napedu. Załaczam chwile myśli i nie dzieje się nic. Gra jest załączona w aplikacjach. Gdy chciałbym załączyć jeszce raz pisze fm already running???? Mam nadzieje że ten opis wystarczy. Jakby co piszcie jakie informacje jeszce podać.

zainstalowalme net 3,5 dwa patche 1 i 2 i nic.Dokonałem także aktywacji.Próbowałem także --reset ... Proszę pomóżcie. Podkreślam mam orginał nie kopie.

Mos1ek Młody aktywista

0
04.01.2009 12:35    #1
jesli masz oryginała to gra dziala bez płyty i żaden obraz nie potrzebny ....

najlepiej zrestartuj kompa a jak nie bedzie działać to caly czas kończ proces i próbuj od nowa ;p

vikary6 Młody aktywista

0
04.01.2009 12:36    #2
A spróbuj podłączyć to DVD i go odpalić z płytki. Jeśli pójdzie to wina to sam masz odpowiedz. Jeśli nie to nie mam pojęcia o co biega.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.01.2009 o godz. 12:37

kolejorz12 Partyzant

0
04.01.2009 12:39    #3
jak wyskakuje ci ze jest already running to wez ctrl+alt+delete i kliknij procesy/ fm.exe i zakoncz proces.A sprobuj odpalic ten obraz przez program daemon tools.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.