problem transferowy

krisjar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2008, 21:57    Pytanie
w 2 sezonie w wigan chciałem ściągnać Fabiano Santacroce, współwłaścicielem jego była Fiorentina i tutaj niemiła niespodzianka: nie moge złosyć oferty, nie wiem zupełnie dlaczego, grałem troche w lidze włoskiej i wiem ze trzeba oddzielnie do każdego klubu oferte złożyć ale na saivie wigan po prostu nie mogłe złożyć oferty ani Bresici ani Fiorentinie, bład?

Cavalerra Młody aktywista

0
06.02.2008 21:59    #1
Poczekaj trochę. Powinno się dac złożyc ofertę klubowi, u którego ten zawodnik gra. Zobacz, czy nie został on już czasem sprzedany i znikła po prostu opcja złożenia oferty.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
06.02.2008 22:33    #2
Nie wiem czemu tak jest, ale u mnie tez tak bylo skladalem dwom klubom oferty za Fotiego, dostalem info ze oferta zaakceptowana przez oba kluby i... nic. Nie moglem negocjowac kontraktu. Ale to bylo w 07, w tej wersji jeszcze tego nie robilem. Najwyrazniej blad, tyle chciales wiedziec?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.02.2008 22:37    #3
jest chyba jakis okres czasu podczas ktorego nie mozesz skladac oferty kupna zawodnika ktorego wlascicielem sa dwa kluby....nie wiem dokladnie ale chyba tak jest..

krisjar Partyzant

0
06.02.2008 22:39    #4
cóż, chyba tak, musze sie obejść smakiem i poszukać innych wzmocnień, thx

0
06.02.2008 22:41    #5
kiedys byl jak pamietam taki temat o tym problemie.....wejdz w wyszukiwarke i znajdz...tam bylo wyczerpujaco opisane o co chodzi...

krisjar Partyzant

0
06.02.2008 23:21    #6
rakowiec89 przyznałbym Ci 100% racji bo szukałem ale u mnie jest inny problem, nie moge nawet złożyć oferty! nie mówiąc już o braku odpowiedzi, po prostu w tych opcjach po lewej stronie na dole ekranu mam tylko raport scouta, atrybuty itp. a nie ma złóż oferte, to mnie właśnie dziwi najbardziej, moze jest tak dlatego z powodu różnicy przepisów serie A i premier league? bo grając juve nigdy mi sie nic podobnego nie zdarzyło

0
06.02.2008 23:43    #7
sluchaj....dla mnie wytlumaczeniem na ten przypadek jest to iz ten konkretny zawodnik dostal oferte z ktoregos klubu w tym wypadku Brescia lub Fiorentina....a jakbys troche wiedzial o przepisach to jest tak ze jak klub ktory posiada 50% praw do zawodnika ma pierszenstwo zakupu gdy zglasza sie po niego jakis inny klub...mysle ze zawodnik ten nie odpowiedzial na oferte i z tego powodu nie mozesz zlozyc oferty....ale swoja droga zobacz jaka masz obecna date i zobacz kiedy dokladnie te dwa kluby(Brescia i Fiorentina)opowiadaja sie co do tego zawodnika....jak sie nie myle dzieje sie to po zakonczeniu sezonu ligowego...a zeby bylo w gwoli scislosci to wtedy skladaja oferty....kto da wiecej za transfer ten ma go na wlasnosc....w przypadku rownych ofert pozostaje w swoim klubie w ktorym dotychczas gral...

Użytkownik uznał post za pomocny

zibii Partyzant

0
07.02.2008 09:51    #8
Hmm oferte bedziesz mogl zlozyc dopier wtedy jezeli zawodnik stanie sie w 100% wlasnoscia jednego klubiu... tak jak pisal rakowiec89 poczekaj do konca sezonu bo wtedy oba klubu beda musialy zlozyc oferte kupna tego zawodnika.. a co do reszty to rakowiec89 opisal to perfect :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Frost Młody aktywista

0
09.02.2008 21:48    #9
Mialem to samo tylko ze chodzilo o Fabio Quariagellę(?) i tak jak przedmowcy zlozylem oferte po zakonczeniu sezonu:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.