Problem z czytaniem płyty po zainstalowania patcha 7.02

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.06.2009, 21:56    Pytanie
Tak jak w temacie. Mam oryginalną wersję FM07 i długi czas grałem bez żadnych dodatków i tym podobnych. Dziś znalazłem tą stronę i ściągnąłem patch, który ma za zadanie uaktualnić wersję do gry to 7.02. Niestety po zainstalowaniu patcha i po włączeniu gry wychodzi napis "Cannot locate the CD-Rom. Proszę włożyć oryginalną płytę do napędu i uruchomić go ponownie." Niestety nawet ( brzydkie słowo)crack(/brzydkie słowo) nie pomógł... Ma ktoś jakąś radę?
#TeamTyniec

Kash Przodownik pracy

0
16.06.2009 22:05    #1
Masz uaktywnione jakieś wirtualne napędy?

Możesz też spróbować tego:Pomoc Microsoftu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.06.2009 o godz. 22:10

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.06.2009 07:11    #2
Nic nie pomogło...Może dlatego że słabo zrozumiałem co mam zrobić :S Jedno moje małe spostrzeżenie...By uaktualnić grę musiałem zmienić nazwę pliku z CM2007 na fm.exe Może w tym leży problem?
#TeamTyniec

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.06.2009 10:39    #3
Jak twój plik mógł się nazywać CM2007 (Championship Manager) , jeśli podobno masz Football Managera (FM)?? Jeżeli masz Championship Managera to łatka do Football Managera nie pójdzie Ci.

Dla przypomnienia:
CM=Championship Manager
FM=Football Manager
Jesteśmy tu aby pomagać...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.