problem z diamentem

maciekb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.12.2007, 17:30    Pytanie
Gram Deportivo la Coruna i chciałbym zagrac ustawieniem 4-2-3-1 (popularny diament) ale nie ma tego ustawienia w standardowych taktykach. Jak to zrobić? Czy jest jakiś inny sposób? Inne zespoły Primiera Division grają tą taktyką i to z bardzo dobrym skutkiem. Dodam że gram bez łatki. Pomóżcie!

K@rim Młody aktywista

0
14.12.2007 19:45    #30
U mnie na skrzydle tacy grają... w juve jeszcze w fm 07 to po skrzydle z lewej strony mykał Guardado i całkiem dobrze się sprawdzał, ale chyba najlepiej spisują się OPPŚ OPLŚ i tacy co mogą jeszcze grac jako napastnicy. A. De Raph dzięki za wskazówkę wypróbuje ją, a co do przetrzymywania piłki przez napastnika to sprawdza się w grze przeciwko słabszym rywalom.. Zauważyłem też że ustawiając na piłkarza rywali ścisłe krycie i pressing się nie sprawdza zbyt często ponieważ mój piłkarz biega za nim i robi dziury w taktyce co skutkuje pomyłką kolegi z zespołu gdy podaje piłke na pamięc ( zwodnika nie ma na pozycji bo kryje rywala )... a co do diamentu to dzięki niemu dzisiaj zakończyłem mój 1 sezon w PSG na drugim miejscu z tą samą liczbą pkt co lider... a prognoza mediów-10 miejsce hehe

maciekb Partyzant

0
21.12.2007 23:32    #31
pucek to nei chodzi o przestawianie kulek..... i tak juz sobie poradzilem ale dziekuje
i jeszcze jedna rzecz czy jak ustawiam swoją taktyke i wszystkie ustawienia, to czy strzalki da sie jakos ustawic i czy ma to znaczenie? np. jesli chce by moj skrzydlowy stawal sie napstnikiem w okreslonych sytuacjach, to czy wystarczą same ustawienia indywidulne, czy trzeba im jeszcze strzałki do przodu dac(i jak to zrobic)?

Despero Partyzant

0
22.12.2007 00:52    #32
A.De Raph dzięki że podałeś link do poradnika diamentu świetnie się sprawdza w FM 08

K@rim Młody aktywista

0
22.12.2007 01:31    #33
strzałki dają to że w ofensywnych sytuacjach lub podczas kontry zawodnicy przesuwają się do przodu,,, jest to rowniez kierunek w ktorym zawodnik ma wykonywc rajdy... aby zrobic strzałke nalezy przytrzymac prawy przycisk myszki i przesunac do przodu

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.