Problem z druzyna

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.08.2008, 02:26    Pytanie
Siema :) Mam problem z wygrywaniem meczy. Niby banalne, ale mam dobry sklad, morale tez (o ile to ma cos do rzeczy;p) taktyka chyba tez nie najgorsza, ale ciezko idzie mi wygrywanie. Nie wiem co robic, co zmienic. Z gory dzieki za pomoc :)

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.08.2008 02:31    #1
Przede wszystkim kim grasz,daj jakies screeny z taktyka i ze skladem.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

PabloBarca Partyzant

0
10.08.2008 02:54    #2
Widzew Łódź... tylko od razu sie przyznam ze uzylem troche edytora i dodalem sobie troche kaski bo chcialem pare transferow zrobic ;p znaczy nie za duzo zeby nie stracic przyjemnosci gry ;] wiem ze lepiej bez edytora ale raz nie zawsze, mozna troche dolozyc :P

http://img56(...)ztc4.jpg moja 11

mrjonhs Młody aktywista

0
10.08.2008 02:57    #3
ehhh, jesli to jest pierwszy sezon, to nie wiem skąd u ciebie Czaplinski, na poczatku ma on bardzo słabe statystyki... Reszta składu wmiare, ale doradze ci jedno: kup doświadczonego bramkarza, dobry tu bedzie Marcin Cabaj, a zobaczysz, ze wygrywanie ci przyjdzie o wiele łatwiej :) Także spróbuj innych bardzo młodych zawodników wymieniać, np Lewandowskiego, bo pamiętaj, ze potencjał to dopiero przyszłe umiejetności :)

PabloBarca Partyzant

0
10.08.2008 03:06    #4
znaczy wlasnie Cabaja mam na lawce, bo Czaplinski mi naprawde za*****cie broni :] niby slabe ststsy a potrafi wyjac naprawde ciezkie pilki. No z tym Lewandowskim to racja musze zmienic.. ale wlasnie przez wiekszosc meczu robie akcje, dominuje, ale zawsze jakos przeciwnik strzela gola i zespol jakby sie podlamywal i lipa..

PabloBarca Partyzant

0
10.08.2008 03:07    #5
I nie bramki glownie przez obrone trace.. tylko nie wiem czy wymienic, bo teoretycznie nie jest zla, czy poczekac jak sie rozegraja?

PabloBarca Partyzant

0
10.08.2008 03:08    #6
powinno byc bez "nie" na pocz :P

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 09:11    #7
No to tak: dla obrońców ograniczona na maksa swoboda taktyczna + podania na 3/4 suwaka, mentalność oczywiście ultradefensywna. Odznacz obrońcom bocznym rajdy z piłką i biegi do przodu, będzie lepiej. Spróbuj zagęścić srodek pola,no i to chyba tyle

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 10:04    #8
Może jest problem z rozmową motywacyjną. Weś kliknij raport asystenta i reakcja na rozmowę motywacyjną, i sprawdz jak twoi zawodnicy na nią reagują. Jesli zle z nimi rozmawiaswz , wyciągnij wnioski, i powinienies wygrywac:)

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.08.2008 10:35    #9
a jak dla mnie to grasz złą taktyką - Lewandowski to ,tak jak napisał mrjohns, piłkarz na przyszłość. Jeśli on gra słabo to i goli najprawdopodobniej nie strzelasz . Spróbuj może grać dwoma napastnikami (najlepiej,jakby jeden z nich był wysoki) i każ wtedy dośrodkowywać skrzydłowym. Jaki masz miesiąc w grze ??

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.