Problem z edycją PLU

Black Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2010, 21:18    Pytanie
Jak w temacie. Ściągnąłem PLU, przyjrzałem się temu dodatkowi i zapragnąłem mieć tą III ligę w grze, choć i tak mam zamiar zagrać od II (Pelikan). Jednak prócz drugiego zespołu jako filii nie spodobał mi się Puchar Polski. Ot, nagrody. Chciałem sobie ustawić, że na praktycznie każdym szczeblu dostajemy nagrodę za uczestnictwo. Choćby takie 200zł na szczelbu eliminacji. Dla takich małych zespołów byłoby to przydatne. I ustawiłem te nagrody i przy ładowaniu gry wyskoczył mi taki błąd. Standardowe WTF, bo nie edytowałem ani lig, ani ilości drużyn w PP. Tak więc, o co chodzi? Albo raczej, jak zrobić, żeby były te nagrody i działało?
EDIT: Jednak link to ten http://img23(...)lahg.png CMRev zepsuł obrazek? Dziwne...

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.01.2010, 21:21

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
02.01.2010 21:23    #1
Prawdopodobnie edytowałeś update'a na bazie danych 10.2 - musisz to robić na 10.0 :]
lucasinho.blox.pl

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
02.01.2010 21:32    #2
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.