Problem z edytorem

leszczu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2011, 18:40    Pytanie
Hej chciałem się ostatnio pobawić edytorem ale nie wiem jak zrobić pewną rzecz mianowicie jak przenieść zawodnika do innego klubu np messiego do lecha z góry dzięki za odp

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
05.02.2011 18:51    #1
Wpisujesz zawodnika w wyszukiwarkę, następnie z jego profilu wybierasz zakładkę kontrakt i tam zmieniasz klub, warto zmienić też pensję i długość kontraktu.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Tome888 Partyzant

0
05.02.2011 19:43    #2
[quote=leszczu]Hej chciałem się ostatnio pobawić edytorem ale nie wiem jak zrobić pewną rzecz mianowicie jak przenieść zawodnika do innego klubu np messiego do lecha z góry dzięki za odp[/quote]
A tak wgl. to jak zrobie cos w edytorze np. tak jak kolega leszczu to to bedzie aktualne w calym fm czy w jednej karierze?(jak to robie fmrte)

Kleyo Ekspert

0
05.02.2011 21:52    #3
Jak w fmrte to w danym zapisie, jak w edytorze dołączonym do gry to w każdej rozpoczętej karierze dla której zostanie wybrany dany plik bazy danych.

Dennis93 Partyzant

0
13.08.2011 00:43    #4
Hey, Ja również ostatnio pobawiłem się troszku, tym edytorem. Uaktualniłem sobie składy i takie tam jeszcze kilka rzeczy zrobiłem, ale chyba przedobrzyłem gdy chciałem dokoptować sobie 2. Lige Polską (3 poziom rozgrywkowy).
Dodałem ładnie grupę zachodnią i wschodnią i jako że jestem z Tychów, byłem happy że zagram sobie GKS-em, a tu lipa!
Chcąc wczytać nową grę, przy wyborze krajów, Polski nie da się zaznaczyć, jest cała na szaro...
Nie chcę stracić zmian które wprowadziłem, bo nie mam już chęci robić tego wszystkiego od nowa! Ale chcę mieć polską ligę...
Ma ktoś jakieś pomysły...?

colaGKS Partyzant

0
13.08.2011 00:47    #5
Ja mam pomysł. Usuń tą bazę co zrobiłeś i pobierz to: http://www.cmrev(...)1_0.html

Dennis93 Partyzant

0
13.08.2011 02:54    #6
Tak, tylko wtedy stracę wszystko to co zrobiłem w innych ligach...

Kleyo Ekspert

0
13.08.2011 09:33    #7
Otwórz bazę edytorem i kliknij w "Usuń reguły krajowe".

Dennis93 Partyzant

0
13.08.2011 11:49    #8
Nie tak to zrobiłem. W edytora bawiłem się pierwszy raz i robiłem to trochę po omacku. Zrobiłem sobie spadki i awanse i wpadłem na 2.Ligę Zachodnią i Wschodnią, zobaczyłem że nie ma tam żadnych klubów. Myślę, dodam klubiki, to będę miał ligę, jak pomyślałem tak zrobiłem, później zobaczyłem tą opcję "dodaj reguły krajowe". W międzyczasie usunąłem 2.Ligę, bo niby co to jest? Tam były te 4 zespoły co spadły z 1.Ligi (drugi poziom rozgrywkowy).

W "weryfikacji" piszę że problem polega na tym że w 2.Lidze (czyli chyba tej co to usunąłem, ale potem zrobiłem ją na nowo, wszystko tak jak było!
Chyba nie chodzi o 2.Ligę zachodnią czy wschodnią) rozgrywki wymagają 31 zespołów a obecnie znaleziono ich tam 0. Tyle że dodałem tam z powrotem wszystkie kluby,nawet 36, tak jak było, nie uwzględniając nawet spadków i awansów.

Trochę to zawiłe ale pomóżcie!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.