Problem z FM09 :/

Mirkowski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.04.2009, 21:44    Pytanie
Witam.

Od 3 dni nie mogę sobie w FMa zagrać, a tak bardzo zachciało mi się. 3 dni temu włączyłem sobie legalnie FMa i grałem sobie moim Middlesbrough probując zrobić z tej drużyny młody zespół, taki jaki robi Arsen Wenger, po paru godzinach gry zapisałem ją i wyszedłem normalnie oraz wyłączyłem komputer. Następnego dnia gdy włączałem grę wyświetlał mi się ciągle błąd [!!] próbowałem defragmentować dwa dyski, czyścić je i inne rzeczy oraz odinstalować i instalować Managera. Niestety nic to nie dało :/

Podaje tutaj obrazek i tak jak jest ponumerowane tak mi się błąd wyświetla + przed 3 błędem gra mi się ładnie wczytuje i gdy ma przejść do głównego menu to mi się błąd nr.3 wyświetla :/

Pomóżcie mi :d :))

Vision Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.04.2009 17:38    #20
W najnowszym FMie można prowadzić rezerwy? :| Jeżeli tak, to pewnie po prostu dlatego, ze prowadzisz rezerwy, i pierwszy skład otrzymuje te 60% ze sprzedaży. Życie. :) Asystent (bo ci najczęściej prowadzą rezerwy/juniorów) nie dostają kasy na zawodników, tylko dostają zawodników słabo grających w pierwszym zespole. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.