Problem z grą przez internet

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2011, 14:23    Pytanie
Witam
Mam problem z grą przez internet, a konkretniej z wczytaniem gry zapisanej podczas gry przez sieć.
Gramy na stworzonej przeze mnie bazie, poniewaz dodane sa w niej dwa nowe kluby do polskiej ligi. Zarowno kolega jak i ja posiadamy te baze i kolega jak zaklada serwer to zaznacza ja do uzytku. Ja sie podlaczam, przejmuje klub i wszystko jest ok. Problem zaczyna sie wtedy, kiedy musimy przerwac gre. Kolega wtedy zapisuje gre, a kiedy chcemy zagrac nastepnym razem - wczytuje ja, a ja sie lacze. Wtedy jednak pojawiaja sie jakies 3 bledy (cos tam recollect pack czy cos takiego), jeden z klubow stworzonych przeze mnie zmienia nazwe, gra sie scina, nie chce kontynuowac, koledze tez wyskakuje jakis blad. Czy to normalne? Czego to moze byc skutek? Bardzo prosze o szybka pomoc...

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.09.2011 16:51    #1
macie inne save'y tej gry? Jak tak to wczytaj któryś
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution