Problem z grą!

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2008, 10:00    Pytanie
Witam. Mam problem z grą. Wczytuję save, klikam spację, przez chwilę ładuje mecze i.... gra się wyłącza :/ i tak w kółko. Reinstalacja nie pomogła. I mam pytanie: Czy ten problem jest związany z savem? Czy z grą? Da się to jakos naprawic?

fmgracz Partyzant

0
15.07.2008 10:13    #1
Nie chcę cię martwić, ale to niestety może być opisywany już wcześniej crash dumps, czy jakoś tak. Po prostu sevy w FM 08 nieraz padają, mam nadzieję że jednak się mylę.

Użytkownik uznał post za pomocny

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.07.2008 10:16    #2
Problem jest związany z savem.

fmgracz Partyzant

0
15.07.2008 10:18    #3
Spróbuj to, jak ktoś już napisał:

FAQ napisał:

Jeden z bardziej znanych błędów wyskakujących podczas gry, którego wyeliminowanie nie zostało jeszcze do końca rozpracowane. Wielu użytkowników poleca usunięcie ukrytego folderu crash dumps z folderu SI w Moich Dokumentach.

mrjonhs Młody aktywista

0
15.07.2008 11:13    #4
ehhh, chłopaki... Jeśli przy przeskakiwaniu tej daty nie wyskakuje ci rzadna tabliczka, tylko poprostu gra wychodzi do Windows, nie jest to spowodowane tym, ze save się popsuł, lecz poprostu już komputer nie może wyrobić. Spróbuj przeskoczyć tą date u jakiegoś kolegi a zobaczysz, ze gra będzie normalnie działać, też miałem ten problem co ty jeszcze na starym komputerze i kiedy kupiłem nowy zgrałem sobie save i normalnie mi chodził, nic nie jest popsute :)

Bartek-kibic Partyzant

0
15.07.2008 11:28    #5
Tez mialem ten sam problem, byl on opisywany kilka dni temu.. ja wrzucilem ten save na serwer i inni sprawdzili czy wyskakuje crash drump i u mnie niestety wyskoczyl co znaczy ze nie jest to wina kompa tylko save'a... sprobuj zrobic to samo:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution