Problem z Ligą Mistrzów w FM 14

rafal92f Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2013, 13:02    Pytanie
Wygrałem właśnie Realem Madrid ligę hiszpańską i ligę mistrzów. Po meczu finałowym z Arsenalem w lidze mistrzów (wygranym 2:1) Cristiano Ronaldo ma pomniejszy problem i chce omówić kwestie niezakwalifikowania się do Ligi Mistrzów ... Tylko, że ja wygrałem lige mistrzów, więc jakim cudem :D Następstwem tego jest to, że chce odejść z klubu, bo chce grać w pucharach. Nie przekroczyłem finansowego Fair Play, wszystko jest okej ....
Ktoś ma jakiś pomysł jak sie tego pozbyć?

voodoo79 Partyzant

0
29.11.2013 22:42    #1
Sprzedaj go i kup Messiego ;)

kalidorek Partyzant

0
30.11.2013 09:09    #2
Mam taki sam problem w 13. Gram w grupie w LM. Jestem na 1 miejscu. W ciagu 3 sezonow juz drugi raz spotkalem sie z przypadkiem, ze pilkarz marudzi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution