Problem z logosami

Krzychu80 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.04.2011, 14:17    Pytanie
Ściągnąłem sobie logopacki, facepacki i backgroundy. Foldery wkleiłem do folderu graphics. Wyłączyłem buforowanie skórki i przeładowałem skina ale nie działa. Czy zrobiłem coś źle???

Craxa fan Młody aktywista

0
18.04.2011 15:25    #1
To jeszcze zrób to "W Moje Dokumenty" i tam utwórz folder graphics, albo wklej do folderu "db".

Użytkownik uznał post za pomocny

Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Krzychu80 Partyzant

0
18.04.2011 16:23    #2
Dzięki Craxa wszystko ok tylko duże loga i cienie są we wszystkich klubach oprócz 14 klubów Ekstraklasy (jest tylko Górnik i Zagłębie). Jak to naprawić???

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 18.04.2011 o godz. 17:13

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
18.04.2011 20:06    #3
Krzychu mam nadzieję, że ty tego wszystkiego nie wrzuciłeś do graphics? Jeśli nie działa zrób tak: Zainstaluj jeszcze raz; rozpakuj w Win Zip za pomocą "extract" (chyba, że masz polską wersję językową) i takie foldery same Ci się utworzą

Użytkownik uznał post za pomocny

Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.