Problem z napastnikami

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.08.2011, 08:42    Pytanie
Zrobilibyście hierarchie moich napastników ?

Romelu Lukaku lat 19
Khouma Babacar lat 20
Javier Hernandez lat 24
Rooney lat 27
Berbatov lat 32
Macheda lat 21

Na pewno jest ich za dużo a żadnego nie chce sprzedawać.

piterix7 Partyzant

0
12.08.2011 09:15    #1
Widzę że już grasz pewien czas więc powinieneś widzieć już który z nich spisuje się najlepiej. Ja miałem w drużynach wszystkich oprócz Babacara, ale ten zaś ZAWSZE sprawiał mi dużo trudności. Ode mnie tak:
Hernandez
Rooney
Babacar
Lukaku
Macheda
Berbatov
Umieściłem Berbatova na ostatnim miejscu gdyż sam go osobiście nie lubię a poza tym aktualnie prowadzę ManUtd i ten chłop to dla mnie na razie straszna porażka.
Miejsce Hernandeza bezapelacyjne, jak się dobrze rozwinie to nie ma bata, wali bramkami na lewo i prawo.
Rooney to klasa sama w sobie, nie raz mnie ratował z opresji.
Babacar zawsze strzelał dużo goli w moich karierach, do Premiership się nada.
Lukaku według mnie się kiepsko rozwija, nie wiem jak u Ciebie.
Macheda to trochę taki przeciętny grajek, aczkolwiek jak się potrafi z niego coś wycisnąć to strzela, nie raz zdarzyło się że wylądował w Barcelonie albo Juventusie.
A najlepiej jakbyś zarzucił screeny z profilami, być może w tedy wiecej będzie można powiedzięć:)

Alasinho94 Partyzant

0
12.08.2011 09:30    #2
nie da się ich sklasyfikować w ciemno, musiałbyś wrzucić ich atrybuty i statystyki...

exeter_city Partyzant

0
12.08.2011 09:38    #3
świetnie, chętnie z tobą pogadam. Co do Berby to mój ulubiony piłkarz, lubi asystować. Screeny :

http://img97(...)bcio.jpg

http://img50(...)chac.jpg

http://img52(...)akup.jpg

http://img83(...)ejda.jpg

http://img13(...)neyw.jpg

I teraz tak:
Hernandez strzelał co mecz, na środkowym napastniku , na cofniętym gorzej sobie radzi. Rooney w tym sezonie kiepsko, na cofniętym napastniku jest do bani, berba jest już stary więc go nie liczmy, lukaku kupiłem dopiero co i jestem skłonny go wypożyczyć, babacara miałem w blackburn poprzedniej gry i jest juz genialny w wieku 22 lat, tez go wypozyczylem, a machede mialem również w blackburn i świetnie się spisywał razem z babacarem świetny duet. Ja gram 4-4-2 cofnięty napastnik i środkowy napastnik. A ty ?

Dać obydwuch na środkowy napastnik duet Rooni - Chicharito
2 duet Macheda - Lukaku
Babacar to loan ?

Weźcie sobie CTRL rolka w górę do przybliżania bo małe zdjęcia powrzucałem.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.08.2011 o godz. 09:46

Salim Partyzant

0
12.08.2011 10:15    #4
Ja bym tak hierarchicznie ustawil Twoich napastnikow ;) :
- W. Rooney
- J. Hernandez,
- K. Babacar,
- D.Berbatov
- R. Lukaku,
- F. Macheda.
Widzialem ze masz wypozyczonych Machede, Babacara, wiec jak oni beda grac w swoich klubach to na pewno ladnie im sie umiejetnosci podniosa. Ja pamietam jak po przyjsciu do Barcelony (rok chyba 2014) kupilem Babacara. Cud miód i malina. Strzelal po kilka bramek w KAZDYM meczu ! Genialny zawodnik.
Wg mnie w I skladzie powinien grac Rooney (cofniety) i Hernandez (srodkowy). W rezerwie atak : Babacar(cofniety) i Macheda (srodkowy).
Berbatova ja sprzedalem po 1,5 sezonu. U mnie spadaly mu skille (cos tam mial z pachwina, pozniej przepuklina sportowa..) wiec u mnie za duzo nie gral przez te kontuzje, a jak gral to bardzo slabo. Chyba w 7-8 meczach zagral tylko przez ten czas jak ja bylem w Man Utd i on tez. Jakos za nim nie plakalem ;)

exeter_city Partyzant

0
12.08.2011 11:11    #5
a Lukaku ?
Wziąć Machede bo ma już 21 lat, sprzedać berbe, i grać rooni - hernandez
a lukaku i babacar to loan ?

Dzięki salim za wypowiedź, na pewno się przyda.
Duet Rooni - Chica jest rzeczywiście nie do ruszenia 3 brameczki już w meczu.
CZyli zostaje opcja myślę wypożyczyć lukaku i babacara, a machede już wstawiać do gry.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2011 o godz. 11:28

Salim Partyzant

0
12.08.2011 11:28    #6
Wg mnie Lukaku na wypozyczenie, Babacara zostaw na rezerwe i Berbatova tez (jest takim typowym silnym snajperem, moze Ci sie przydac ;) ja sam bym go trzymal ale przez te kontuzje naprawde stal sie baardzo przecietny albo wrecz.. slaby- nie mialem innego wyboru bo zarabial krocie a ja z niego opzytku bym nie mial) Machede jeszcze mozesz tez dac na wypozyczenie bo mysle ze Babacar, Berbatov, Chicharito i Rooney dadza rade. Zalezy tez iloma napastnikami grasz. Jesli dwoma to zostaw tez Wlocha ( a to kontuzja, a to slabsza forma, zawieszenie..) mozesz go udostepnic do gry w rezerwach ustaw go do podstawowego skladu to bd gral, a w razie potrzeby daj go do I zespolu i bd git : )

piterix7 Partyzant

0
13.08.2011 08:36    #7
A propos ustawienia też gdy gram dwoma napastnikami to wówczas Rooney jest cofniętym (czasami OP), a Hernandez środkowy. Kończę dopiero pierwszy sezon i Hernandez wielu goli nie nastrzelał (więcej Rooney) bo częściej grał Berbatov ale pamiętam jak się rozwija. Lukaku i Babacar powinni się jeszcze rozwinąć. Zostaw Machede i Berbatova, albo sprzedaj dziada póki możesz a zostawa Babacara a Lukaku wypożycz. A no i zapomniałem że jak narazie to Macheda robi za niezłego jokera...

exeter_city Partyzant

0
13.08.2011 08:47    #8
nie chcą iść na wypożyczenie, więc pozostaje mi duet Rooni - Chicha, ( umnie strzelil chyba 27 goli w samej lidze !) i Macheda jako wchodzący za nich
i babacar i lukaku w rezerwie. Który z nich będzie najsłabszy odpadnie ale raczej zostaną wszyscy.

carlosss89 Partyzant

0
13.08.2011 09:39    #9
Ja mam Babacara we Fiorentinie i jest jednym z lepszych napastnikow. Nie dysponuje funduszami aby miec chociaz 3 z tych wymienionych zawodnikow. Jednak jakbym mial do wyboru to co ty masz to Ronney i Chicharito byli by pierwsi pozniej Babacar a pozniej Macheda. Lukaku nigdy nie mialem wiec nie wiem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.