Problem z numerami.

ZvK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.06.2009, 21:23    Pytanie
Witam wszystkich.
Jak co sezon przed rozpoczęciem rozgrywek przychodzi do mnie wiadomość,by zgłosić zawodników, a co za tym idzie - wybrać im numery. No i jak zawsze dobieram wszystkim numery,ale jako że przyszło trochę nowych zawodników do klubu - zmieniam numery zawodnikom. No i tu zaczyna się problem. Ustawiłem wszystkim numery, zagrałem jeszcze jeden sparing, zapisałem grę po meczu i z niej wyszedłem. Grałem dopiero dzisiaj a ku mojemu zdziwieniu gra nie zachowała tych numerów zawodnikom a co za tym idzie nie są zgłoszeni do rozgrywek ;/. To razcej jakiś bug gry, bo wcześniej nic takiego nie miałem,że nagle mi sie numery zawodników usunęły. Numery piłkarzy z poprzedniego sezonu zostały, ale tych nowych nie. No i teraz pytanie: będzie jakaś możliwość zgłoszenia tych graczy jeszcze kiedyś? Bo wiem,że mogą grać przez jakiś czas bez tych numerów ale później chyba jest napisane,że nie zostali zgłoszeni i nie mogą grać.;/ Jest coś takiego,że numery zostaną nadane zawodnikom przed meczem, ale z tym też jest problem, bo mam wolne numery tylko od 30 w górę a chciałem im dać jakieś bardziej sensowne. No i jeszcze mam zawodnika który jest kontuzjowany przez jeszcze ok. miesiąc i nie chce żeby się okazało,że nie będzie mógł grać później bo nie jest zgłoszony, a przed meczem zgłosić go nie mogę bo ma kontuzje.
Pozdrawiam.

fbd Młody aktywista

0
16.06.2009 11:34    #1
Jeśli masz jeszcze okienko transferowe to kup kogoś za grosze, wtedy znów będziesz mógł zgłaszać zawodników. Jeśli już po okienku, to weź kogoś z wolnego transferu.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

jako7523 Partyzant

0
16.06.2009 11:42    #2
Ściągnij nowego patcha, wtedy już nie powinno to się powtórzyć

paziu Młody aktywista

0
16.06.2009 12:59    #3
Zobacz czy masz taką zakładkę 'zmień' na dole tam gdzie masz skład.

Kecaj1603 Młody aktywista

0
16.06.2009 20:18    #4
jak wejdziesz w skład zespołu to na dole powinna byc opcja numery zawodników i tam spróbuj (niedaje pewności że jest taka opcja ale tak mi sie wydaje)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution