Problem z rejestracją zawodników

TeKaS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2010, 00:13    Pytanie
Witam, mam problem z rejestracją zawodników na sezon 2011/2012. Gram Pogonią Szczecin i po awansie do ekstraklasy nie mogę zarejestrowac zawodników, więc przed meczem wszyscy oprócz juniorów nie mogą grac. Zawsze był news, który teraz się nie pojawia. Przy kupieniu zawodnika pojawia się tylko opcja obejrzenia raportu nt. piłkarza i przydzielenie mu numeru. Szukam wszędzie rejestracji i nie mogę znaleźc, próbowałem w edytorze, ale mimo że zapisuje relację "zarejestrowany" to nic się nie zmienia. Z góry thx za pomoc.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
17.11.2010 09:00    #1
Może jest jeszcze zbyt wcześnie i ta opcja pojawi się przed pierwszym meczem? Nie pamiętam kiedy dokładnie się pojawia, ale nigdy jej nie szukałem.

juniorao Partyzant

0
17.11.2010 09:02    #2
Miałem identyczna sytuację, więc zacząłem klubem z Ekstraklasy na razie wszystko ok gram już 3 sezon. Niestety to nie rozwiązuje problemu. Pisałem o tym kilka dni temu na forum ale też bez większego zainteresowania tym problemem. Tylko czekać na nową łatę.

TeKaS Partyzant

0
17.11.2010 13:59    #3
Seju, mam właśnie dzień meczu, urlop nie rozwiązuje sprawy ponieważ po powrocie, mimo że grał pierwszy skład wszyscy nadal mają status "nie może zagrac"

Draven Partyzant

0
09.12.2010 16:31    #4
Witam!Mam ten sam problem, po awansie Wartą Poznań nie mogę zarejestrować zawodników:( Otrzymałem informację, że upływa termin rejestracji, ale gdy wybieram jakiegoś zawodnika, to pojawia się tylko pozycja na boisku jaką chce mu wybrać (BRA, OBR itp), nie ma możliwości rejestracji:( Wie ktoś jakl to obejść?

Szwajsi Partyzant

0
06.01.2011 23:04    #5
Witam

Mam ten sam problem i z niecierpliwością czekam na jakieś rozwiązanie.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
06.01.2011 23:05    #6
W ekranie pierwszego zespołu nad nazwiskami powinien być przycisk rejestracja składu. Jeśli go macie to kliknijcie i rejestrujcie.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Szwajsi Partyzant

0
08.01.2011 15:17    #7
Tą opcje sprawdzałem na początku. Nie działa.
To jakiś błąd w grze albo coś takiego.

Szwajsi Partyzant

0
08.01.2011 16:19    #8
Dziwna sprawa.
Zacząłem grac myśląc ze może zaraz przed samym meczem wyskoczy okienko rejestracji składu czy coś w tym stylu. Lecz okazało się ze jestem zawieszony i nie mogę brać udziału jedynie oglądać mecz z trybun. Ku mojemu zdziwieniu zagrał pierwszy skład, niby niezarejestrowany a na dodatek wszyscy co brali udział w grze 1 skład i rezerwowi nie maja już statusu Nie zarejestrowani.
Może przed pierwszym meczem trzeba wysłać asystenta do kierowania drożyną a samemu usiąść na trybunach. Może zadziała jak u mnie.
Pozdro

golex Partyzant

0
14.01.2011 16:19    #9
Nie chce zakładać nowego tematu to napiszę tu...

Mam problem, a mianowicie kupiłem świetnego napastnika z Dinama Zagrzeb do mojej Wisły za 3,7 mln€, ale nie mogę zarejestrować go do baraży o fazę grupową LM... Wiem, że Dinamo brało udział w eliminacjach do fazy grupowej, ale odpadło w 2 rundzie... Czy istnieje szansa, że w tym sezonie na jakiś mecz LM go jeszcze zgłoszę, czy nie? Kapnąłem się, że grał już w LM jak musiałem zgłosić skład do baraży...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.