Problem z reputacją lig, z uzyskaniem obywatelstwa i tp.

RobinGG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2010, 23:29    Pytanie
Witam otóż mam taki poważy, problem że po zaczęciu np nowej gry jak wchodzę w edytora czasu rzeczywistego i sprawdzam reputacje lig i uzyskanie obywatelstwa to w każdym państwie pisze tak, że reputacja lig 1 a czas do uzyskania obywatelstwa 1 rok i co gorsza kraje europejskie nie mają zaznaczone członek ue!. A i po sezonie jak przychodzą do mnie gracze nawet z Niemiec np do Anglii to pisze brak pozwolenia na prace. Z czym to może być związane i co się stało??

MiKa Młody aktywista

0
03.08.2010 00:54    #1
[quote=RobinGG] Z czym to jest związane.??[/quote]

Z używaniem edytora czasu rzeczywistego.

A dokładniej z nieumiejętnym używaniem tegoż edytora.

Reputacja ligi jest stała, więc nie ma co sprawdzać, a uzyskanie obywatelstwa masz z poziomu gry, więc również nie wiem w czym problem.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.08.2010 08:20    #2
[quote2=MiKa][quote=RobinGG] Z czym to jest związane.??[/quote]

Z używaniem edytora czasu rzeczywistego.

A dokładniej z nieumiejętnym używaniem tegoż edytora.

Reputacja ligi jest stała, więc nie ma co sprawdzać, a uzyskanie obywatelstwa masz z poziomu gry, więc również nie wiem w czym problem.[/quote2]
Problemu nie ma jak ktoś nic nie zmienia w edytorze,natomiast jak kolega RobinGG zmienia to ma problem ponieważ nie wie jak to ustawić.Wracając do tematu może to być związane z częstym używaniem edytora-też tak miałem po jakimś czasie że głupoty pokazywał.Pozdrawiam

cammilly Partyzant

0
03.08.2010 15:43    #3
RobinGG nie masz przypadkiem aktywnego pliku "Never More - Work Permit"? On daje właśnie takie zmiany po to by obejść pozwolenie o prace...

Edit: Tylko, że z tym plikiem jest na odwrót - wszystkie państwa mają zaznaczone członkostwo w UE... hmmm...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.08.2010 o godz. 15:46

Forza Internazionale!
GKBlog.net - Pierwszy polskojęzyczny blog poświęcony wszystkiemu co związane ze sztuką bramkarską.

RobinGG Partyzant

0
07.08.2010 11:16    #4
Hmm czytajcie ludzie ze zrozumieniem!!!! bo śmiać mi się chce napisaliście coś wogóle nie związane z tym z czym mam problem!! MiKA!! z jakiego używania?? jak napisałem WCHODZĘ! czyli sprawdzam reputacje ligi i co pisze? że każda liga ma reputacje 1!!! i że w każdym kraju jest rok na przyznanie obywatelstwa. I wszystkie kraje UE nie maja zaznaczone członek UE! i gdzie ja tam kurde napisałem że zmieniam coś!! napisałem jak wół!!! po zaczęciu gry WCHODZĘ SPRAWDZIĆ!! czy wy się nauczycie czytać? Sorki za bulwerske ale jak chcecie pomóc to czytajcie ze zrozumieniem! Tak mi sie dzieje po zaczęciu każdej gry od nowa po sezonie wszyscy piłkarze potrzebują pozwolenia na prace... choć w 1 sezonie nie potrzebowali. 1 sezon jest oki a drugiego zagrać już nie mogę bo każdy gracz w Anglii czy to Niemiec czy Francuz potrzebuje pozwolenia na pracę, i żaden z krajów nie jest członikem UE i każda liga ma reputacje 1. Aha i proszę czytać ze zrozumieniem! jak chcecie pomóc!

RobinGG Partyzant

0
07.08.2010 11:18    #5
Aha Mika tylko że to nie normalne że po roku gry piłkarze dostają obywatelstwo w każdym państwie co?? keidyś jak wszedłem do Edytora czasu rzeczywistego to pisało normalnie reputacja danej ligi np 18 przyznanie obywatelstwa 5 lat i członek UE a teraz reputacja ligi 1, przyznanie obywatelstwa 1 rok, i nie ma statusu UE. I po roku grać nie można....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.