Problem z reputacją ligi

zaskroniec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.06.2010, 23:37    Pytanie
Witam!
Po kilku sezonach gry Krakowską Wisłą , w ostatnim sezonie udało mi się awansować do półfinału Ligi Mistrzów, pokonując Everton i Szachtar Donieck, przegrywając dopiero z Liverpoolem, Lechowi udało się wyjść z grupy pucharu UEFA, by potem pokonać HSV , a w następnej rundzie przegrać z Man City, Zagłębiu i Legii, udało się zakwalifikować do fazy grupowej, Legia była nawet bliska wyjścia z swojej grupy, jednak nie polska ekstraklasa, mimo wszystko , nie może uzyskać nawet 1 miejsca więcej w Lidze Mistrzów , lub Pucharze UEFA, uzyskałem kiedyś odpowiedź, że można uzyskać więcej miejsc w europejskich pucharach, ściągnąłem nawet FMRTE i podwyższyłem reputacje ligi, ale nie przyniosło to porządanych efektów.
Gre zacząłem na suchej wersji , potem zainstalowałem uaktualnienie/łatke.
W jaki więc sposób można zwiększyć miejsca w europejskich pucharach, o ile to wogóle możliwe?
#Edit
Po tym sezonie współczynnik UEFA Wisły będzie ok ~80 , Lech i Legia będą mieli ponad 25.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2010, 00:05

LeC PoZ Partyzant

0
26.06.2010 23:39    #1
edyta mowi ze zle napisalem podniesie reputacji a wiecej miejsc w pucharach zalezy tylko od naszych zespolow. a podniesie reputacji ozancza ze np Lech wygra nasza ekstraklase to bedzie mial wieksza reputacja a co oznacza lepszych pilkarzy

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.06.2010 o godz. 23:49

zaskroniec Partyzant

0
26.06.2010 23:44    #2
To nie daje zamierzanych efektów, jak mówiłem "dla testu" podniosłem ją do 19, jednak mimo to , nie miałem większej ilości miejsc w europejskich pucharach.

zaskroniec Partyzant

0
27.06.2010 01:09    #3
Dobra, po sezonie Polska ma 2 miejsca w Lidze mistrzów!
Można zamknąć :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution